Áremelkedés az számítástechnikai piacon.

Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy az infláció milyen kihatással van a mindennapjainkra. Nem kíméli egyik szektort sem! A háború és a chip hiány az összes területet érinti. Jelenlegi készletünkön szerencsére még nem látszódik, ugyanis nagy raktárral rendelkezünk, így még időben betáraztunk. Felújított laptopok, akkumulátorok, töltők! Ezeket mind be tudod szerezni tőlünk! Ne gondolkodj sokáig, hisz nem tudni “mit hoz a holnap”.

A friss beszerzéseken már érezhető, hogy magasabb áron tudjuk berendelni az alkatrészeket a gyártóktól, így várhatóan augusztustól sajnos a mi árainkon is látszódni fog az emelkedés.

Ha gondolkodsz régi készüléked felújításában, korszerűsítésében, akkor érdemes behozni hozzánk, kollégáink helyben felmérik, hogy megéri-e felújítani régi laptopodat, vagy inkább egy újabb készülék lenne kifizetődő hosszútávon. – Az utóbbi esetében lehetőség van a régi készülék beszámíttatására, amivel tovább csökkenthetjük a kiadást.

Több évtizedes szervizelési tapasztalattal rendelkezünk, így csak megbízható üzleti szériás készülékeket forgalmazunk, amiket egy tüzetes tesztelési folyamat előz meg, így 100%-os műszaki állapotban lehet ezeket a készülékeket megvásárolni. Összes készülékünkre 2 év teljes körű garanciát biztosítunk, de lehetőség van ezt kibővíteni plusz 1 évvel, hogy tovább élvezhesd a gondtalan használatot. Gyors és díjmentes kiszállítás minden felújított laptopunkra, akár másnap már használhatod is! Természetesen van lehetőség a weboldalon található konfigurációk bővítésére is kedvezményes áron, amennyiben több memóriát vagy nagyobb adathordozót szeretnél.

Laptopjainkat ITT találhatod meg.

Amennyiben tovább olvasnál és érdekel, úgy itt találod a felújított laptopokról szóló cikkünket is IDE KATTINTVA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.