Ezért jó ötlet a felújított laptop karácsonyra

Induljunk ki abból, hogy a felújított laptop ciki ajándék, mert tudjuk, hogy ez jár a fejedben, úgyhogy egy majdnem lehetetlen küldetést fogunk végrehajtani. Írunk neked néhány olyan érvet, ami rávilágít arra, hogy egyáltalán nem ciki karácsonyi ajándék a felújított laptop. Sőt!

December 23-ig tart Karácsonyi Laptop Akciónk. Kattints IDE!

Magadnak is megvennéd

Ez az első, megdönthetetlen érvünk. Az, hogy te saját magadnak valószínűleg megvennéd a felújított laptopot, hiszen tudod, hogy egy ilyen eszköz még évekig tökéletes. Ha magadnak megvennéd akkor ajándékba miért nem?

Kitűnő az ár-érték aránya

Nemrég az Oscar gálán egy híres színésznőtől (aki egy teljesen hétköznapi ruhában volt) megkérdezték, hogy ő miért nem drága Gucci, Prada, Fendi, vagy hasonló divattervező ruhájában érkezett? Azt felelte, hogy azért, mert aki ilyen ruhát hord, az a divatházakat támogatja. Aki olyat, amit ő az a pedig a családját, mert nem költ feleslegesen. A használt laptop filozófiája is lehetne ez, hiszen miért vennél meg dupla áron egy ugyanolyan laptopot mint a felújított? A laptopok (ahogy az autók) alig különböznek az 1-2 évvel ezelőttihez képest, nem biztos, hogy évente kell cserélni.

Hosszú Garancia és tökéletes állapot

Ne úgy gondolj (vagy képzelj el) egy felújított laptopot, hogy kopott a billentyűzete és kávéfoltos. A felújított laptopok ugyanúgy tökéletes állapotban vannak, mint amiket a multiban vásárolsz meg és éppen úgy vonatkozik rá a 2 év garancia, mint a teljesen újra. Sokszor teljesen karcmentesek a felújított laptopok, mert kizárólag összecsukva dokkolón keresztül használták őket.  Ugyanúgy jár hozzájuk doboz és laptop töltő is. Sőt általában új SSD és új akkumulátor van bennük.

Választható Szoftverek

Ha felújított laptop mellett döntesz akkor azt is megbeszélhetjük, hogy milyen hasznos, ingyenes programokat milyen szoftvereket szeretnél még rá. Így tényleg szívhez szóló ajándék lesz, mert nem egy üres gépet kap a megajándékozott, hanem egy olyat amelyik azonnal működőképes! Sőt, ha szeretnéd akkor akár adatokat, képeket, infókat is átmásolunk rá (igaz a hogyan-t neked kell megoldanod)

Egy felújított laptop remek karácsonyi ajándék lehet tehát és mivel sokkal kedvezőbb az ára mint egy újé, még más ajándékokra is jut az el nem költött pénzedből.  Nézz szét, segítünk kiválasztani.

December 23-ig tart Karácsonyi Laptop Akciónk. Kattints IDE!

Laptop szerviz. BUDA: +36307734155 , PEST: +36307326750, Nyitva: H-P: 9-18, Sz: 9-13
Laptophardware laptop szervizek Budán és Pesten

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.