Laptop felvásárlás: Így legyen pénzed karácsonyi ajándékra…

Add el megunt, akár nem működő laptopodat!

Te szívesen kukába dobnád a pénzed? Ha nem, akkor a régi, megunt, lecserélt, akár egyáltalán nem is működő laptopodat se dobd ki! Helyette inkább hozd el nekünk – megvesszük tőled!

Mi a laptop vásárlás menete?

  1. Kitöltöd a jelentkezési lapot

Ahhoz, hogy be tudjuk venni az eladó, használt vagy nem működő laptopodat, szükségünk van néhány fontos információra, ezeket neked kell összegyűjtened. Az alábbiakra vagyunk kíváncsiak:

– A laptop pontos típusára (ezt általában a gép alján megtalálod).

– Mi működik benne? Milyen alkatrészek vannak benne, van -e, ami hiányzik?

– Mennyit kérsz érte? Itt fontos, hogy egy reális árat adj meg, ha aránytalanul sokat kérsz (pl. újonnan se sokkal drágább az adott típus), nem fogunk hosszas alkudozásba kezdeni. Ugyanez fordítva is igaz: nem az lesz az első kérdésünk, hogy „mennyit engednél a feléből?”, korrekt áron szeretnénk tőled vásárolni.

2./a Ha elfogadjuk az ajánlott árat, futárunk elmegy érte, és díjmentesen elhozza bevizsgálásra.

2./b Ha nem fogadjuk el, akkor mi teszünk rá árajánlatot, hogy mennyiért vásárolnánk fel.

  1. Átvizsgáljuk a laptopot, megnézzük, hogy megfelelnek a valóságnak a leírt adatok. Ezután két lehetőség is van:

4./a Ha minden rendben, már utaljuk is a kért összeget – sőt, ha a laptopot jobbra értékeljük, mint amit a leírtak alapján valószínűsítettünk, van rá esély, hogy többet is.

4./b Ha a laptop minősége valamiért nem megfelelő az ajánlott árhoz képest, akkor teszünk egy új ajánlatot a vizsgálat eredményének megfelelően. Ezt természetesen nem kötelező elfogadnod, ebben az esetben a futár visszaviszi neked a gépet. Ha elfogadod az új árat, akkor hamarosan érkezni fog a megfelelő összeg a számládra.

Jelentkezz ide kattintva!

Mi történik a bevett laptoppal?

Természetes, hogy tudni szeretnéd, hogy nekünk mi hasznunk származik ebből az egészből. Minek nekünk ez a sok laptop?

Két eset lehetséges: vagy felújítjuk, kicseréljük benne a hibás alkatrészeket és így értékesítjük, vagy alkatrészként használjuk felújításokhoz, javításokhoz. Laptop szervizként, olyan gépeknek is nagy hasznát tudjuk venni, amelyeket neked már nem érné meg javíttatni.

Mit kell még tudni a használt laptop beszámításról?

Ez nem az apró betűs rész helye. Szeretnénk, ha mindenképpen tisztában lennél még két fontos dologgal, ha szívesen eladnád nekünk régi laptopodat.

  1. Csak magánszemélyektől áll módunkban ilyen módon vásárolni. A gép bevételét követően küldünk postán egy bevételi lapot (Vételi jegyet), ezen szerepel a pontos kifizetett összeg. Ezt természetesen könyveljük is, odafigyelünk rá, hogy jogilag és könyvelés szempontjából is kizárólag teljesen legális üzleteket kössünk.
  2. Nem érdemes késlekedni vele: ebben az évben már legfeljebb 50 laptopot áll módunkban bevenni!

Biztosítsd be magad, kattints és töltsd ki az adatlapot most!


Használt laptop vásárlás, beszámítás vásárlásnál

Az akár egyáltalán nem működő notebook vevőre találhat a laptop szerviz segítségével – laptop ajánló blog, laptop szerviz szolgáltatás, használt laptop vásárlás, eladás, laptopok felvásárlása, szerviz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.