kedd, október 10, 2023
KezdőlapLaptop kijelzőLaptop kijelző csere a szervizben

Laptop kijelző csere a szervizben

laptop kijelző cseréje egy meglehetősen összetett és bonyolult munka, melyet a laptophardware szervizben gyorsan és szakszerűen végeznek el a szerelők. A legtöbb esetben a helyben vásárolt új alkatrész árába annak azonnali beszerelése is bele van kalkulálva. A laptop kijelző cseréjét vagy javítását azután lehet megkezdeni, miután szakszerűen diagnosztizáltuk a meghibásodás jellegét.

A meghibásodások lehetnek:

Repedés a laptop kijelzőjén. Ha a kijelző megtört, megrepedt vagy megfolyt, akkor a laptopot fizikai behatás érte, ezért a megjelenítő mindenképpen cserére szorul. A szervizben a szakemberek megvizsgálják a laptop műanyag burkolatát is, hogy az esetleges egyéb meghibásodásokra, sérülésekre is rátaláljanak.

A kijelző pixelhibás. A laptop kijelzőjén fényes pontok jelennek meg, melyek nem reagálnak semmilyen utasításra. A pixeles meghibásodás a hosszú használatból eredhet, vagy gyári hiba is lehet az ok. Ezt a meghibásodás csak a kijelző cseréjével orvosolható.

Vízszintes és függőleges csíkok a laptop képernyőjén. A csíkok megjelenése a laptop monitorjának  vagy a csatlakozókábelnek a komoly meghibásodását jelzi. A diagnosztika után a laptophardware szervízben szakszerűen cserélik ki újra a meghibásodott alkatrészt.

A laptop kijelző meghibásodásának legfőbb okai:

  • Mechanikai behatás (ütés, esés vagy nyomódás),
  • folyadék került a laptopba,
  • elhasználódás,
  • a kijelzőt megvilágító lámpatest elhasználódása,
  • gyári selejt.

Hogyan történik a laptop kijelzőjének szakszerű cseréje?

laptopszervizben elsősorban diagnosztizálják a kijelző meghibásodásának pontos okát, majd meghatározzák a csere vagy javítás lehetőségét, megállapítják többek között, milyen cserealkatrész a megfelelő, és a raktári készlet milyen választékot kínál.

A javítás rövid időn belül elkészül, helyben megvárható. Ha az ügyfélnek az a kényelmesebb, akkor szükség esetén házhoz szállítjuk a notebookot.

Miért érdemes a budapesti laptophardware szervizben cseréltetni a laptop kijelzőjét?

  • Kiváló, hozzáértő szakemberek javítják a laptopokat.
  • A legtöbb alkatrész azonnal rendelkezésre áll a raktári készletből.
  • Barátságos árak a teljes kínálatra.
  • Hosszú garancia.
  • Kiváló és barátságos kiszolgálás.

A kijelző a laptop egyik legdrágább alkatrésze, ezért nem mindegy, hogy hol és hogyan végzik el ennek az elemnek a cseréjét vagy javítását. Csak olyan szervízben érdemes javítani, ahol a megfelelő garanciákat kínálják az ügyfeleknek. A budapesti laptophardware szervizben Asus, Acer, Samsung, Lenovo, HP, Toshiba, Dell, LG, Compaq és még sok más laptoptípus, LCD, IPS és LED kijelző javítását végzik szakszerűen és gyorsan.


Laptop kijelző csere a szervizben, hogy újra használható legyen a géped. A notebook monitor cseréjét a budapesti laptophardware szervizben gyorsan és szakszerűen végzik, a beszerelt alkatrészre garanciát vállalnak, szükség esetén azonnal házhoz szállítják. További érdekes, olvasni ajánlott témák:

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások