Laptop kijelző csere a szervizben

Milyen alapvető meghibásodásai lehetnek a notebook képernyőjének?

laptop kijelző csere
Szervizben cserélik szakszerűen a kijelzőt

A laptop kijelző cseréje egy meglehetősen összetett és bonyolult munka, melyet a laptophardware szervizben gyorsan és szakszerűen végeznek el a szerelők. A legtöbb esetben a helyben vásárolt új alkatrész árába annak azonnali beszerelése is bele van kalkulálva. A laptop kijelző cseréjét vagy javítását azután lehet megkezdeni, miután szakszerűen diagnosztizáltuk a meghibásodás jellegét.

A meghibásodások lehetnek:

Repedés a laptop kijelzőjén. Ha a kijelző megtört, megrepedt vagy megfolyt, akkor a laptopot fizikai behatás érte, ezért a megjelenítő mindenképpen cserére szorul. A szervizben a szakemberek megvizsgálják a laptop műanyag burkolatát is, hogy az esetleges egyéb meghibásodásokra, sérülésekre is rátaláljanak.

A kijelző pixelhibás. A laptop kijelzőjén fényes pontok jelennek meg, melyek nem reagálnak semmilyen utasításra. A pixeles meghibásodás a hosszú használatból eredhet, vagy gyári hiba is lehet az ok. Ezt a meghibásodás csak a kijelző cseréjével orvosolható.

Vízszintes és függőleges csíkok a laptop képernyőjén. A csíkok megjelenése a laptop monitorjának  vagy a csatlakozókábelnek a komoly meghibásodását jelzi. A diagnosztika után a laptophardware szervízben szakszerűen cserélik ki újra a meghibásodott alkatrészt.

A laptop kijelző meghibásodásának legfőbb okai:

 • Mechanikai behatás (ütés, esés vagy nyomódás),
 • folyadék került a laptopba,
 • elhasználódás,
 • a kijelzőt megvilágító lámpatest elhasználódása,
 • gyári selejt.

Hogyan történik a laptop kijelzőjének szakszerű cseréje?

A laptopszervizben elsősorban diagnosztizálják a kijelző meghibásodásának pontos okát, majd meghatározzák a csere vagy javítás lehetőségét, megállapítják többek között, milyen cserealkatrész a megfelelő, és a raktári készlet milyen választékot kínál.

Amennyiben a laptop kijelző cseréjére van szükség, a szervizben megvásárolt alkatrészt ingyenesen beszerelik.

A javítás rövid időn belül elkészül, helyben megvárható. Ha az ügyfélnek az a kényelmesebb, akkor szükség esetén házhoz szállítjuk a notebookot.

Miért érdemes a budapesti laptophardware szervizben cseréltetni a laptop kijelzőjét?

 • Kiváló, hozzáértő szakemberek javítják a laptopokat.
 • A legtöbb alkatrész azonnal rendelkezésre áll a raktári készletből.
 • A helyben vásárolt alkatrészt ingyenesen beszerelik.
 • Barátságos árak a teljes kínálatra.
 • Hosszú garancia.
 • Kiváló és barátságos kiszolgálás.

A kijelző a laptop egyik legdrágább alkatrésze, ezért nem mindegy, hogy hol és hogyan végzik el ennek az elemnek a cseréjét vagy javítását. Csak olyan szervízben érdemes javítani, ahol a megfelelő garanciákat kínálják az ügyfeleknek. A budapesti laptophardware szervizben Asus, Acer, Samsung, Lenovo, HP, Toshiba, Dell, LG, Compaq és még sok más laptoptípus, LCD, IPS és LED kijelző javítását végzik szakszerűen és gyorsan.


Laptop kijelző csere a szervizben, hogy újra használható legyen a géped. A notebook monitor cseréjét a budapesti laptophardware szervizben gyorsan és szakszerűen végzik, a beszerelt alkatrészre garanciát vállalnak, szükség esetén azonnal házhoz szállítják, akár ingyenesen is. További érdekes, olvasni ajánlott témák: laptop kijelző meghibásodása, javítás, tablet kijelző, márkafüggetlen szerviz, noteszgép kijelző csere.

6 hozzászólás ehhez: “Laptop kijelző csere a szervizben

 • 2017.06.06 at 17:11
  Permalink

  Nekem a kijelzö közepén felsö szélétöl lefelé kb 5 cm re egy 100 ft nagyságu fekete folt lett nem volt napon mindig ugyanazon a helyen van szürt fényben szobában6 éve ugyan ottletakarva porszívózva s.t.b.

  Válasz
 • 2017.06.06 at 17:13
  Permalink

  Külsö monitoron használom ott nincs hiba.

  Válasz
 • 2017.10.31 at 15:45
  Permalink

  Tisztelettel üdvözlök mindenkit. Sziasztok.
  Van a tulajdonomban egy Navon Stark NX11 mini laptop melynek a kijelzője eltörött. A gép külső TV csatlakozóról jól működik, de szeretném megcsináltatni. Hol tudják ezt nekem megoldani ???.
  Fontos az is, hogy mennyi jó magyar forint lenne az ára. Akkor is érdekelne ha külön megvehetném a kijelzőt és kicserélném.
  Várom a válaszotok. Köszönettel.
  Imre.

  Válasz
  • 2018.01.29 at 11:51
   Permalink

   Kedves Imre!

   Bármelyik szervizünkben díjmentesen be tudjuk vizsgálni, ha nincs raktáron pontosan hozzávaló kijelzőnk, akkor pedig be tudjuk szerezni, árat csak a kijelző pontos típusának ismeretében tudunk mondani.
   https://www.laptophardware.hu/elerhetosegek

   Válasz
 • 2018.10.08 at 10:10
  Permalink

  Jó napot. Asus vivobook x541s laptopomhoz van kijelzőjük, ha igen mennyibe kerülne a csere munkadíj hal együtt?

  Válasz
  • 2018.10.08 at 10:16
   Permalink

   Tisztelt Zoltán!
   Kérjük írjon az info@laptophardware.hu címre a kérésével,
   illetve a gép aljáról a szériaszámot is legyen szíves megírni, hogy pontosan megfelelő kijelzőt találhassunk Önnek.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.