Laptop kijelző védőfólia

Laptop védő fólia
Tükröződés ellen is jó a laptop védőfólia

A megelőzés olcsóbb, mint a javítás

Első hallásra furának tűnhet, hogy laptop kijelző védőfóliát ragasszunk a laptopra, ha viszont belegondolunk, hogy a gyakori használat közben mekkora igénybevételnek van kitéve a készülék, máris ésszerűnek hangzik. A laptop kijelző védőfólia ára csupán töredéke egy új kijelző árának, ezért mindenképpen javallott egy ilyen beszerzése, vásárlása. A laptop kijelző fólia felragasztása gyerekjátéknak tűnhet, a nagy felület miatt azonban előfordulhat, hogy hiba csúszik a műveletbe: görbén ragasztunk, légbuborék vagy piszok kerül a fólia alá, rákerül az ujjlenyomatunk a ragacsos oldalra. Saját kezűleg, házilag ragasztani laptop kijelző védőfóliát fölösleges és babrás munka, különösen, ha figyelembe vesszük azt, hogy a laptophardware boltban, az itt vásárolt fóliát teljesen ingyen felragasztja a szakember.

Miért van szükség laptop kijelző védőfóliára?

A laptop használati felületének fele maga a kijelző. A hétköznapi használat során rengeteg sérülésnek van kitéve. Igaz ugyan, hogy a laptop kijelzőjének sarkai a legveszélyeztetettebbek, gyakrabban éri őket ütés és karcolás, de a laptop használat közben a kijelző az, ami szemünk előtt van, és nagyon idegesítő lehet egy oda nem illő karcolás, még akkor is, ha az nagyon apró. A nagyobb barázdák akár véglegesen károsíthatják a laptop kijelzőjét.

Gorilla Glass. A legújabb fejlesztések és karcmentesnek mondott üvegek, kijelzők és képernyők esetén is érdemes fóliát ragasztatni, hiszen a hosszú távú használat meglátszik a táskagépeken. Ha csak arra gondolunk, hogy naponta egyszer letörölgetjük a port a képernyőről, 2-3 év alatt az több száz, vagy ezer törölgetést jelent. Hiába használjuk a legfinomabb anyagokat és tisztítószereket, a légköri por + rongy + laptop kijelző párosítás eredménye mindenképpen karcokban fog jelentkezni.

A legfontosabb érv a laptop kijelző védőfólia mellett mégis az, hogy az ára töredéke egy új laptop kijelző árának, és 1-2 év múlva, ha le szeretnénk cserélni a laptopot, csupán lehúzzuk a védőfóliát, és nyugodtan beírhatjuk a hirdetésbe, hogy laptopunk újszerű állapotban van.

Fényes laptop kijelző matt fólia
Fóliaragasztás előtt és után a laptop kijelző.

Milyen kijelző védő fóliát vegyek?

A kijelző védő fólia lehet: matt és fényes.

A kijelző védő fólia méretei: 13.3”, 13.3”D (293x165mm), 14”, 15.6”, 17.3”, emellett iPad és EEEPad kijelző védőfóliát is találhatsz a laptophardware szervizben. A szakemberek kiválasztják a laptopodhoz megfelelő fóliát és egyéb tanácsokkal is ellátnak a tisztításával kapcsolatban.

Hogyan, hol ragasszam fel a laptop kijelző fóliát?

A legegyszerűbb, legbiztonságosabb és legésszerűbb, ha a vásárlás helyszínén vársz néhány percet, hogy a szakember ingyen felragassza neked. Miért kockáztatnád azt, hogy elrontod a fóliát, ha a laptophardware szakembere pillanatok alatt ingyen felragasztja neked?

Helyezd biztonságba laptopod kijelzőjét, vegyél rá védőfóliát.


Laptop kijelző védőfólia vásárlása olcsón. Ésszerű kívánság, hogy olcsó, de minőségi árut szeretnénk venni jó áron. A laptop kijelző védőfólia felragasztása, vásárlása a laptophardware szervizben a legegyszerűbb és legolcsóbb, mert itt ingyen felteszik a szakemberek, nem kell saját kezűleg ragasztgatni és barkácsolni házilag, otthon. További olvasásra szánt izgalmas és tanulságos témák: laptop kijelző csere, kijelző szétszedése, laptop szerviz, védőfólia, fólia.

Egy hozzászólás ehhez: “Laptop kijelző védőfólia

 • 2017.01.06 at 10:42
  Permalink

  Köszönöm az ajánlatot, amint Pestre megyek megveszem a védőfóliát és Önökkel feltetetem.
  (Kíváncsi vagyok, hogy mindez mennyibe kerül, ha ott vásárolom és teszik fel?)

  Gellén Csaba Ádám – Kiskőrösről.
  Egyébként nagyon köszönöm a korábbi laptop akkucserét, nagyon korrektül jártak el !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.