péntek, október 13, 2023
KezdőlapLaptopMiért érdemes felújított laptopot venni új helyett?

Miért érdemes felújított laptopot venni új helyett?

Kedvező ár érték arány

Egyik legnagyobb előnyük, hogy jelenlegi vételáruk az újkori áruk töredéke, jellemzően harmada vagy negyede. Mivel ezek a laptopok mindig a csúcs kategóriát képviselik, ezért újonnan nagyon magas áron kerülnek forgalomba, így sajnos nem mindenki engedheti meg magának. Például egy Lenovo ThinkPad T570 i5 hetedik generációs laptop újonnan körülbelül 470.000Ft-ba került, most 3 évesen már hozzá lehet jutni 180.000Ft alatt is.

Ajánljuk minden korosztályának

Felnőtteknek irodába vagy otthonra munkához, diákoknak tanuláshoz, játékhoz vagy távoktatáshoz. Időseknek szórakozáshoz és kapcsolattartáshoz. Gyakorlatilag bárkinek, aki szeret spórolni és védeni a környezetét.

Üzleti készülék = hosszú várható élettartam

Az általunk forgalmazott felújított laptopok mind egytől-egyig üzleti kategóriás készülékek. Ezek főbb jellemzői a minőségi anyaghasználat és összeszerelés, ezáltal strapabíróak és hosszú a várható élettartamuk is. Teljesítményük optimális lakossági felhasználásra is. Magabiztosan lehet rajtuk internetezni, levelezni, kapcsolatot tartani másokkal, irodai programokat kezelni vagy akár fényképeket feldolgozni is. Ilyen például többek között a Dell Latitude modelljei, a Lenovo ThinkPad modelljei, és a HP ProBook valamint EliteBook modelljei.

Optimális teljesítmény kapcsolattartási és irodai célokra

Mivel ezek a notebookok alapvetően üzleti használatra készülnek, ezért optimális a teljesítményük irodai és kapcsoltatási célokra is. Tökéletesen futnak rajta szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentációs programok. Ezen kívül jól illeszthetőek vállalti hálózatokba, mert gyors hálózati kártyával rendelkeznek. Az elektronikus levelezés, internetezés és videó konferencia hívás is gyerekek játék egy ilyen laptopon.

A laptopok az értékesítés előtt alapos tesztelési folyamaton mennek keresztül, ez garantálja a későbbi stabil működést. Azokat az alkatrészeket melyek meghibásodtak vagy elhasználódtak a korábbi használat során (pl. akkumulátor, SSD) kicseréltük bennük. Így tudjuk biztosítani 2 év garanciát a készülékekre. Konfigurációjukat és teljesítményüket pedig egységesítjük egy magas szintre, ami megközelíti az újonnan kapható gépek teljesítményét.

Kipróbált, stabilan működő hardver

Minden laptop egy alapos hardveres tesztelésen megy keresztül, melynek során minden fő alkatrész állapotát ellenőrizzük. Ha szükséges akkor az elhasználódott vagy meghibásodott alkatrészeket új alkatrészekre cseréljük. Alapos külső és belső tisztításon mennek keresztül.

A hagyományos merevlemezeket (HDD) lecseréljük korszerű és biztonságos SSD meghajtókra. A bennük lévő rendszer memóriát pedig megnöveljük a jelenleg kapható új laptopok szintjére. Ez általában 240GB tárhelyet és 8GB memóriát jelent.

Laptop café - Laptop
Használt, Felújított laptopok 2 év garanciával!

Hosszú garanciaidő

Annyira biztosak vagyunk a minőségben és a termékeinkben, hogy Magyarországon az elsők között vezettük be az alapból minden készülékre adott 2 év garanciát, ami bővíthető akár 5 évre is. A garancia saját szervizeinkében a vásárlás helyén érvényesíthető. Vállajuk, hogy 24 órán belül megjavítjuk a nálunk vásárolt meghibásodott garanciális laptopokat. A javítás időtartamára cserelaptopot biztosítunk díjmentesen. A mennyiben nem javítható a készülék akkor cseréljük vagy a vételárát visszatérítjük.

Magyar billentyűzet

Ezeknek a laptopoknak a nagy része külföldről származik, ezért alapból angol, német vagy francia billentyűzettel érkeznek. Viszont 2022-től minden laptop billentyűzetet ellátunk a magyar ábécé 9db ékezetes karaktereivel is. Így szerepel rajtuk az á, é, í, ó, ö, ő, ú, ü, ű is.

Jogtiszta Windows operációs rendszer

Minden általunk forgalmazott felújított, újszerű üzleti laptop rendelkezik eredeti magyar nyelvű Windows 10 vagy 11 PRO operációs rendszerrel, így azonnali használatra készek. Nem kell bajlódni a telepítéssel és az aktiválással. Csak bekapcsoljuk és már használhatjuk is a laptopot.

Gyárival megegyező csomagolás

Ezek a felújított laptopok kísértetiesen hasonlítanak az új laptopokra. Minden készülék fóliában és dobozban érkezik, sok esetben új töltővel és új akkumulátorra

Ajándékba is nyugodtan adható

Mivel nem árulunk zsákbamacskát és minimum 2 év garanciát is vállalunk minden laptopra és sok esetben szinte teljesen új, használatlan készülékekéről van szó, ezért nyugodtan adható ajándékba is.
Aki felújított laptopot vesz vagy ajándékoz az nem fog pórul járni, mert ugyanazok a vásárlói jogok illetik meg, mint ha újat vett volna. Sőt szervizeink és garanciális ügyintézésünk még gyorsabb és rugalmasabb is, mint a gyártók márkaszervizei.

Csökkenthetjük vele a Föld e-hulladék mennyiségét

Ha felújított laptopot veszel és tovább használsz egy kiváló minőségű üzleti laptopot, akkor nem csak pénzt spórolsz magadnak vagy a cégednek, hiszen egy 3 éves felújított, újszerű laptopot az új árának körülbelül egyharmadáért megkaphatod. Másrészt csökkentheted vele az ökológia lábnyomodat itt a földön.

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások