Új HP notebook modellek

Új laptop modellek a Hewlett-Packardtól

új hp laptop modellek
HP Spectre – új laptop modell

A HP bővíti notebook portfólióját újabb ultrabook és sleekbook modellekkel, melyek tartalmazzák a legfrissebb technológiákat. Sok olyan exkluzív HP újítást foglalnak magukba, melyek gazdagítják a felhasználói élményt:

  • Beats Audio – a HP által kifejlesztett új technológia, mely kiemelkedő hangminőséget eredményez
  • a HP CoolSense technológia automatikusan szabályozza a belső ventilátor teljesítményét és funkcióit a kaptop folyamatos hűtése érdekében
  • HP Imagepad – lehetővé teszi a felhasználó számára a könnyű és precíz navigálást érintés vagy más interakciók révén
  • a HP TrueVision HD webkamera biztosítja a tiszta és világos képet
  • Háttérvilágításos billentyűzet – ideális azok számára, akik gyenge fényviszonyok mellett szeretnének dolgozni.

HP Spectre

notebook-hp-spectreA HP Spectre kiváló minőségű anyagokból készült, fémes kialakítású, jól kontúrozott formatervezésnek örvend. A maximális mobilitást szem előtt tartva a HP Spectre vastagsága mindössze 14,5 mm, súlya 1,395 kg és tartalmaz egy 13,3 inch-es HD képernyőt. Az új modell tartalmaz még 256 GB-os ssd tárhelyet és 8 órás üzemidőt kínál. Számos porttal is rendelkezik, beleértve a Gigabit Ethernet portot, USB 3.0-t és HDMI-t, ami a felhasználó számára számos csatlakozási lehetőséget jelent.

Egy nagyon gyors mSATA merevlemeznek és az Intel Rapid Start technológiának (mely a gép gyors indítását és újraindítását garantálja) köszönhetően a HP Spectre biztosítja a felhasználó számára a megfelelő sebességet. Emellett a legújabb Intel Core processzorok által támogatott HP Spectre tartalmazza az Intel Smart Connect Techonology-t – ami egy olyan technológiai fejlesztés, mely szinkronizálja a felhasználó e-maileit, akkor is, amikor a notebook alvó üzemmódban van.

A HP SpectreXT minőségi képeket kínál, melyeket egy integrált szoftver dolgoz fel, ezen túlmenően kérésre egy technikai támogatást nyújtó telefonvonal is a HP Spectre felhasználók rendelkezésére áll.

Az adatok védelmére és a kibernetikus bűnözés megakadályozása érdekében a HP SpectreXT egy éves ingyenes használatra kínálja az Absolut Data Protect-et, és két éves Norton Internet Security és Intel Identity Protection programok licencelését, melyek magas szintű biztonságot nyújtanak.

A Beats Audio technológiát is tartalmazza mind a négy beépített hangszóró számára és bármilyen csatlakoztatott fejhallgató számára.

HP Envy

uj-hp-envy-modell19,8 mm-es vastagsággal és 1,79 kg súllyal az új HP Envy notebookoknak sima, de mégsem csúszós a felületük, így bármilyen helyzetben alkalmas készüléknek számítanak.

A HP Envy ultrabook két kijelzővel áll rendelkezésre: az egyik 14 inch-es, a másik 15,6 inch-es, tartalmazza a legújabb Intel Core processzorokat és akkumulátor üzemideje egy töltéssel eléri a 8-9 órát.

Az ultrabookokban integrált ssd mSATA merevlemezek és Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response és Intel Smart Connect technológia található.

A HP Envy sleekbook a 14 inch-es Intel Core processzorral vagy 15,6 inch-es Accelerated processing Units processzorral áll rendelkezésre – 8, illetve 9 órás akku üzemidővel.

Az Intel platformon és az AMD platformon csatlakoztatható külső grafikus egységeknek köszönhetően a felhasználók könnyebben hozhatnak létre és szerkeszthetnek videókat és élvezhetik a multimédiás funkciókat, játékokat.

A HP Envy ultrabookok és sleekbookok a Beats Audio technológiát dupla hangszórókkal és egy mélynyomóval egészítik ki, amely kimagasló élményt biztosít a felhasználók számára filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz.


A HP bővíti laptop kínálatát. Újabb ultrabook és sleekbook modellek a a legfrissebb technológiákkal. A HP Spectre notebook és HP Envy laptop. Kulcsszavak Google-kereséshez: laptop ajánló, új hp modell, gyors laptopok, új modellek, fejlett technológia, notebook fejlesztések, hp spectre, hp envy ultrabook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.