Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 5 : 1 5 : 5 2 : 0 8

Dell Essential Briefacase 15,6 Fekete laptop táska (460-BCZV)

: 7.780Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 7.780 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
30073
Garancia
1 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Dell
Gyártói azonosítók
460-BCZV
Méret
15,6
Szín
fekete

Leírás

A Dell Essential Briefcase 15 üzleti laptop táska (033WNP) a professzionális felhasználók számára készült, akik stílusos és megbízható eszközt keresnek laptopjuk szállításához. Ez a táska kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak.

Az elegáns, fekete színű táska egy széles, párnázott vállpánttal van ellátva, amely kényelmes és biztonságos szállítást tesz lehetővé. A táska kialakítása lehetővé teszi, hogy akár 15 hüvelykes laptopokat is szállítsunk benne, és van elegendő hely a szükséges kiegészítőknek is, például tápegységnek, egérnek, tollaknak és notesznek.

A Dell Essential Briefcase 15 táska előre gondoskodik a laptop biztonságáról is. A belső párnázott rekesz védi a laptopot az ütésektől és karcolásoktól. Emellett az előre kialakított tárolózsebek segítenek elrendezni és biztonságosan tárolni az összes szükséges kiegészítőt.

Összességében a Dell Essential Briefcase 15 üzleti laptop táska (033WNP) egy stílusos és praktikus eszköz a professzionális felhasználók számára, akik értékelik a minőséget és a funkcionalitást.

Laptop kijelzőméret: maximum 15,6 inch
Külső Méret: 400mm x 280mm x 50mm
Belső Méret: 380mm x 260mm x 25mm 
Súly: 272g
Garancia: 1 év

Táska | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Milyen típushoz jó még?

Nincs meg a típus? Így tudod megnézni. Katt ide.>>
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.