Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Ledger Nano X Kripto pénztárca - Hardware Wallet fekete-ezüst

: 62.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 62.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
27748
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
LEDGER

Leírás

Ledger Nano X Kripto pénztárca - Hardware Wallet fekete-ezüst

A Ledger következő generációs hardveres kriptopénztárcája. Kereskedj biztonságosan út közben és kezelj nagy mennyiségű kriptovalutát egyszerre, egyetlen eszközzel.

Jellemzők
- CC EAL5+
- igazoltan biztonságos chip
- BLUETOOTH támogatás
- 100 alkalmazás tárolása
- BACKUP támogatás

Hatalmas kapacitás
A Ledger Nano X akár 100 alkalmazást is képes tárolni egyidőben, többek közt Bitcoint, Ethereumot, XRP-t, Bitcoin Cash-t, EOS-t, Stellart, és sok mást. Kezeld a teljes kriptovagyonod ugyanazon az eszközön, ugyanakkor.

Mobilitás
A Ledger Nano X Bluetooth-támogatással rendelkezik, így csatlakoztathatja a Ledger Live Mobile alkalmazáshoz, és bárhol biztonságosan kezelheti megtakarításait. A Bluetooth nem kompatibilis az asztali alkalmazással.

Könnyű backup
Kriptomegtakarításai biztonságban vannak akkor is, ha elveszíti az eszközt. Egyszerűen használja az eszköz inicializálásakor megadott a 24 szavas helyreállítási kifejezést a fiókja visszaállításához bármelyik Ledger eszközön.

Egyszerűség
Kezeljen 22 kriptopénzt és ERC-20-at közvetlenül az okostelefonjáról vagy számítógépéről a Ledger Live alkalmazással. Más kriptopénzek kezeléséhez külső pénztárcákat használhat.

Kimagasló biztonság
A Ledger Nano X kimagasló biztonságot nyújt: privát kulcsai biztonságosan elszigetelve vannak az eszköz hitelesített biztonsági elemében (CC EAL5+), a piac legbiztonságosabb chip-típusában.

Támogatott kriptovaluták

Kripto pénztárca |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.