Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 2 : 1 3 : 5 7 : 1 8

Genius DX-120 vezetékes fekete optikai egér (31010105100)

: 2.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
22447
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Genius
Csatlakozás
Vezetékes (USB)
Gyártói azonosítók
31010105100
Szín
fekete

Leírás

A Genius DX-120 egy hatékony és megbízható fekete vezetékes USB optikai egér, amely tökéletesen illeszkedik a modern irodai munkakörnyezetbe. Az egér optikai szenzorral van felszerelve, amely biztosítja a pontos és sima mozgást bármilyen felületen. Az 1000 DPI felbontásnak köszönhetően az egér kiválóan alkalmas a mindennapi irodai munkához vagy a számítógépes játékokhoz.

Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes és természetes fogást, így hosszabb időn keresztül is használható anélkül, hogy fáradtságot okozna. Az egér gördítő kerékkel van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű és sima gördülést.

A Genius DX-120 kábele hosszú és rugalmas, így elegendő mozgásteret biztosít az asztal körül, és a kábelvédő megakadályozza a kábel szakadását. Az egér egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptophoz a USB csatlakozóval, és kompatibilis az összes népszerű operációs rendszerrel.

Összességében a Genius DX-120 egy kiváló minőségű vezetékes optikai egér, amely kényelmes használatot és pontos mozgást biztosít. A megbízható és tartós kialakítása biztosítja a hosszú élettartamot, és a kiváló minőségű anyagokból történő gyártása garantálja a tartósságot. Ha olyan egeret keresel, amely megfelel a mindennapi irodai munkához vagy a számítógépes játékokhoz, akkor a Genius DX-120 a tökéletes választás.

Egér | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.