Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Genius X-G200 vezetékes optikai egér (31040034100)

: 2.357Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.357 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29333
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Genius
Csatlakozás
Vezetékes (USB)
Gyártói azonosítók
31040034100
Szín
fekete

Leírás

A Genius X-G200 vezetékes optikai egér a hatékony munkavégzés elengedhetetlen eszköze. A széles, ergonomikus kialakítás kényelmesen illeszkedik a kézbe, így hosszabb használat során sem okoz fáradtságot vagy kényelmetlenséget.

Az egér optikai szenzorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a sima és pontos mozgást bármilyen felületen. Az 1000 DPI felbontás biztosítja a pontos kattintásokat és a sima gördítést, így az egér kiválóan alkalmas a munkához vagy az online játékokhoz.

A Genius X-G200 tartós és megbízható, és egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptophoz. Az egér kompatibilis az összes népszerű operációs rendszerrel, így könnyen használható bármilyen számítógépen.

Az egér fekete színe és széles kialakítása modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, és az extra hosszú kábel lehetővé teszi az egér használatát akár távolabbra is a számítógéptől.

A Genius X-G200 egy megbízható és hatékony eszköz az irodai vagy otthoni munkavégzéshez, valamint az online játékokhoz. Az egyszerű kialakítása és a kiváló minőségű anyagokból történő gyártása biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, és az ár-érték aránya rendkívül kedvező. Ez az egér kiváló választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy megbízható, tartós és hatékony egeret használni.

Tulajdonságok:

Csatlakozó típusa: USB
Gombok száma: 2 db
Letapogatás: Optikai
Érzékelő maximális felbontás: 1000 DPI

Egér | Tartozék | Home Office kellékek |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.