Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 3 : 0 5 : 1 1 : 1 7

HP 14 colos vászon piros-barna női táska (V1M57AA#ABB)

: 11.392Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 11.392 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
20642
Garancia
nincs
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
HP
Gyártói azonosítók
V1M57AA#ABB
Méret
14,0
Szín
piros

Leírás

A HP 14" vászon laptop táska a stílus és a funkcionalitás tökéletes összhangját kínálja. Ezzel a táskával nem csak a laptopodat viheted magaddal kényelmesen és biztonságosan, hanem a stílusodat is megmutathatod.

A piros-barna szín és a vászon anyag elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a táskának. Az 14 hüvelykes laptopokhoz tervezett méret tökéletesen illeszkedik a legtöbb laptop méretéhez, így a géped mindig biztonságban lesz.

Az állítható és levehető vállpánt lehetővé teszi a hordozhatóságot és a kényelmet. Az extra zsebek pedig elegendő helyet biztosítanak a szükséges tartozékok számára.

A HP 14" vászon laptop táska az ideális választás a stílusos és praktikus laptop hordozásra. Piros-barna szín, vászon anyag, állítható vállpánt és extra zsebek - ez a táska minden, amit szükséged lehet a laptopod biztonságos és stílusos szállításához.

Táska | Tartozék | Home Office kellékek |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.