Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 1 : 0 9 : 3 0 : 5 9

iMICE E-1400 fekete vezeték nélküli optikai egér, beépített akkumulátorral

: 2.090Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.090 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
28929
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
iMICE
Csatlakozás
Vezeték nélküli (USB)
Gyártói azonosítók
E-1400
Szín
fekete

Leírás

Az iMICE E-1400 vezeték nélküli optikai egér tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az egyszerű használatot és a minimalista design-t. A fekete egér beépített akkumulátorral rendelkezik, így nincs szükség az elemek cseréjére. Az ergonomikus kialakítás és az optikai érzékelő biztosítja az érzékeny és pontos irányítást, míg a vezeték nélküli kapcsolat akadálymentes munkavégzést tesz lehetővé. Az E-1400 akár 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik, így bárhol és bármikor használható. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a termék azonnal használható, amint az USB vevőegységet csatlakoztatja az eszközéhez.

Egér | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.