Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Tájékoztatás a Koronavírus járványhelyzet idején

Kedves Vásárlóink!

2020.03.27-i kormenyrendelet szerint:

A Laptophardware.hu üzletei és szervizei továbbra is nyitva tartanak!
A kijárási korlátozás alatt is szabad szaküzleteinket és szervizeinket felkeresni,
mert mi a kivételt képezünk, hiszen elengedhetetlen műszaki segítséget és szolgáltatást nyújtunk!

2020.03.17-től kormenyrendelet szerint a következő változásokat léptettük életbe:

Meghosszabbított telefonos ügyfélszolgálat:
Értékesítő kollégáink hétköznapokon délelőtt 9-től este 8-ig segítenek telefonon megrendelésekkel és javításokkal kapcsolatban!

Laptophardware BUDA: +36 30 871 1306
Laptophardware PEST:  +36 30 732 6750

Üzleteink és szervizeink nyitvatartása:

Személyes átvételi lehetőség 15 óra után:
Mivel tudjuk, hogy sokaknak nagyon fontos, hogy tudja használni a laptopját, mert egy jól működő laptop elengedhetetlen a tanuláshoz, munkához vagy a mindennapi boldoguláshoz, ezért az online leadott és előre kifizetett (Simple-el, Paypal-al, előre utalással) megrendeléseket a bejárati ajtón ki tudjuk adni, úgy működve mint egy csomagpont.
Ezeket a rendeléseket az átvételkor kifizetni készpénzzel vagy bank kártyával nem lehetséges!

Rendelések:
Jelenleg minden beérkező rendelést fel tudunk dolgozni, ki tudunk küldeni. Működésünk zökkenőmentesen, rutinszerűen történik. (Az oldalon csak a ténylegesen raktáron levő termékeink érhetőek el.)

Óvintézkedések:
Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében meghoztuk azt a döntést, hogy azok a kollégáink, akik a munkájukat otthonról is el tudják látni, otthon maradnak és nem ingáznak az iroda és a lakóhelyük között, ezzel elkerülve a tömegközlekedést és a veszélyt a megbetegedésre, az esetleges vírus terjesztésére. A többi kollégánk értékesítők és szerviz technikusok autóval járnak dolgozni, hogy elkerüljék a veszélyes tömegközlekedési gócpontokat.

Üzleteinkben az egészségvédelmi szabályokat szigorítottuk, kollégáinknak fél óránként kötelező a fertőtlenítő kézmosás, a csomagoló asztalainkat, kilincseket, padlókat és a csomagolással érintkező tárgyakat óránként fertőtlenítjük. Raktáros kollégáink arcmaszkban dolgoznak, ezzel védjük egymás egészségét és vigyázunk termékeink, csomagjaink higiéniájára.

Kapcsolattartás:
Kérdéseiteket, kéréseiteket szívesen fogadjuk! Célunk, hogy ahogyan eddig is, segítsünk nektek és a jelenlegi helyzetben is mihamarabb eljuttassuk felétek a rendeléseket, amik a zökkenőmentes munkavégzéshez, tanuláshoz és kapcsolattartáshoz szükségesek.

Árukészlet:
Jelenleg folyamatos az árubeszerzésünk. A megvásárolni kívánt laptopokat és laptop alkatrészeket folyamatosan biztosítjuk számotokra. Beszerző kollégáink is keményen dolgoznak azon, hogy ne legyenek fennakadások az alkatrész és laptop ellátottságban.

A megértéseteket és türelmetek köszönjük!

A laptophardware.hu csapata

www.laptophardware.hu

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.