Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal. SIGNAL Computer 1989 óta.

Küldetésünk

Mi a Laptophardware-nél törekszünk arra, hogy a legjobb laptop szerviz legyünk Magyarországon.
Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy fantasztikusan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi boldogsághoz.

 

Kockázat nélküli vásárlás, 14 nap helyett 33 nap az elállási idő!

A SIGNAL Computer Kft-nél akár személyesen, akár kiszállítással vásárolsz egységesen 33 nap a vásárlástól számított elállási idő, szó nélkül visszavesszük a terméket és visszatérítjük a szállítási költséget. A hatályos jogszabályok szerint 3 nap (személyes vásárlás esetén) illetve 14 nap (kiszállítás esetén) az elállási idő, vagyis a visszaküldési jog.

Csere garancia, a teljes garanciaidő alatt!

Nyugodtan dőlj hátra. Amennyiben a termék a garancia időn belül meghibásodik, akkor azt a SIGNAL Computer Kft. azonnal cseréli (amennyiben van raktáron) egy új termékre, nem kell itt hagynod javításra, csak pár perc alatt megvizsgáljuk. Ekkor a garanciaidő újraindul. Amennyiben nincs raktáron, akkor választhatsz, hogy visszafizetjük a vételárat vagy másik termék árába beszámítjuk

Vásárolj kényelmesen készpénz nélkül!

Ha nem szeretsz készpénzt használni, mi nem „kényszerítünk” bankjegy kiadó automata felkeresésére, a SIGNAL Computer Kft. valamennyi üzletében tudsz bankkártyával fizetni, kényelmesen, biztonságosan. Elfogadott kártya típusok: VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard.

Biztonságos fizetés online bank kártyával vagy Paypal-al!

Megrendelésedet kényelmesen, biztonságosan és gyorsan kifizetheted. Az online bank kártyás fizetés a Simple, vagy a Paypal biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.

Ingyenes beszerelés!

Személyes vásárlás esetén az alábbi alkatrészeket díjmentesen szereljük be a laptopodba: laptop kijelző, laptop billentyűzetet, laptop akku, laptop memória, laptop merevlemez, laptop ventilátor.

Kipróbálási lehetőség, menj biztosra!

Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen alkatrészre van szükséged, ahhoz hogy laptopod tökéletesen működjön, pl. akkumulátor vagy töltő, akkor személyes vásárlás esetén értékesítő kollégáink szívesen segítenek Neked ennek kiderítésében, ingyenes és kötelezettség nélküli kipróbálási lehetőséggel.

Elromlott a laptopod? Nem kapcsol be? Mi díjmentesen bevizsgáljuk Neked!

Hozd el vagy küldd be hozzánk. Mi díjmentesen bevizsgáljuk Neked. Ha gazdaságosan javítható, akkor árajánlatot adunk a javításra. Ha nem javítható a laptopod vagy nem kéred a javítást, akkor sem kell bevizsgálási díjat fizetned!

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.