Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Küldetésünk

Mi a Laptophardware-nél törekszünk arra, hogy a legjobb laptop szerviz legyünk Magyarországon.
Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy fantasztikusan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi boldogsághoz.

 

Kockázat nélküli vásárlás, 14 napos elállási idő!

A SIGNAL Computer Kft-nél akár személyesen, akár kiszállítással vásárolsz egységesen 14 nap a vásárlástól számított elállási idő, szó nélkül visszavesszük a terméket és visszatérítjük a szállítási költséget. A hatályos jogszabályok szerint 3 nap (személyes vásárlás esetén)

Csere garancia, a teljes garanciaidő alatt!

Nyugodtan dőlj hátra. Amennyiben a termék a garancia időn belül meghibásodik, akkor azt a SIGNAL Computer Kft. azonnal cseréli (amennyiben van raktáron) egy új termékre, nem kell itt hagynod javításra, csak pár perc alatt megvizsgáljuk. Ekkor a garanciaidő újraindul. Amennyiben nincs raktáron, akkor választhatsz, hogy visszafizetjük a vételárat vagy másik termék árába beszámítjuk

Vásárolj kényelmesen készpénz nélkül!

Ha nem szeretsz készpénzt használni, mi nem „kényszerítünk” bankjegy kiadó automata felkeresésére, a SIGNAL Computer Kft. valamennyi üzletében tudsz bankkártyával fizetni, kényelmesen, biztonságosan. Elfogadott kártya típusok: VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard.

Biztonságos fizetés online bank kártyával vagy Paypal-al!

Megrendelésedet kényelmesen, biztonságosan és gyorsan kifizetheted. Az online bank kártyás fizetés a Simple, vagy a Paypal biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.

Beszerelési lehetőség!

Személyes vásárlás esetén lehetőséged van beszerelési szolgáltatásunkat igénybe venni. Minden nálunk vásárolt alkatrészt beépítünk a mindenkori díjszabásunk szerint.

Kipróbálási lehetőség, menj biztosra!

Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen alkatrészre van szükséged, ahhoz hogy laptopod tökéletesen működjön, pl. akkumulátor vagy töltő, akkor személyes vásárlás esetén értékesítő kollégáink szívesen segítenek Neked ennek kiderítésében, ingyenes és kötelezettség nélküli kipróbálási lehetőséggel.

Elromlott a laptopod? Nem kapcsol be?

Hozd el vagy küldd be hozzánk. Több, mint 10 éve működő szervizünkben a technikusaink bevizsgálják, majd ezután árajánlatot biztosítunk a javításra.

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.