Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal

Laptop akkumulátor

Laptop-akkumalor-nagy-valasztekban

                                                         Dell J1KND helyettesítő laptop akkumulátor

 

A modern, hordozható személyi számítógépek egyre nagyobb teret nyernek a piacon az asztali gépekkel szemben. Évről évre egyre több laptop tulajdonos van, ezért növekszik a kereslet az olyan elengedhetetlenül szükséges termék íránt, mint a laptophoz való akkumulátor.

 

A laptopok, illetve notebookok előnye az asztali gépekkel szemben a hordozhatóságuk, autonóm üzemmódban a laptop tápellátását a hozzá való akku biztosítja. Mivel az élettartama egy ilyen laptop akksinak ritkán haladja meg a három-négy évet, ezáltal a vásárlásuk iránti igény minden laptop tulajdonos esetében felmerül. Webshopunkban a legszélesebb választékot találod.

 

Megvásárlás előtt ki kell választani a megfelelő notebook akkumulátort. A Te és laptopja számára megfelelő akku megválasztásához elsősorban szükséges megismerni a szóban forgó hordozható számítógép technikai jellemzőit. Az adott laptop akkumulátoráról az összes szükséges információ megtalálható az akksi felületén, ehhez el kell távolítani az akkut a laptopból.

 

A főbb jellemzői egy laptop akkumulátorának a feszültsége (Volt, jele V) és a kapacitása (mAh), ez változó lehet, pld.: a 10,8V-os feszültségű laptop akkumulátorok esetén lehet a kapacitás 4400 mAh (6 cellás akkumulátor), vagy 6600 mAh (9 cellás nagy kapacitású akkumulátor), vagy akár 8800 mAh (12 cellás, extra nagy kapacitású akkumulátor), minél magasabb ez a szám, annál nagyobb a kapacitása a laptop akkumulátornak és természetesen a méretei is, melyek függnek az adott notebook modelltől és a kompatibilis vagy a számunkra szükséges teljesítménytől, ezek a notebook akkumulátor kiválasztásánál fontos szerepet játszhatnak. A notebook akkumulátor cellák általában Li-Ion (Lítiumion) vagy Li-Polymer cellákból készülnek.

 

A megfelelő akksit könnyen kiválaszthatjuk a rajta található számok és betűk kombinációiból álló típus számból kiindulva. Amennyiben tudod ezt a típus számot, akkor felettébb egyszerűen ki tudod választani a notebookodhoz való akkumulátort. Csak be kell írnod a számsort (akku típusszámot) a webáruházunkban található kereső mezőbe.

 

Amennyiben csak a laptop modellszámát tudod, akkor a helyes notebook akku kiválasztásában segítségedre lesz weboldalunk 4 lépéses keresési segédje. Válaszd ki az „1. lépés”-ben a notebook akkumulátort, add meg a gyártót, a laptopod modelljét és sorozatát és nyomj a „mutasd” gombra. Az összes megfelelő és kompatibilis akkumulátor választéka megjelenik a képernyőn. Ezt követően csak válaszd ki a számodra megfelelőt és add le rendelésedet.

 

Nálunk találod Magyarország legnagyobb laptop akkumulátor választékát, akár gyári vagy helyettesítő, akár új vagy használt laptop akksit szeretnél a gépedbe, áraink az országban a legjobbak, egyenesen a gyártótól kapjuk termékeinket, illetve rövid időt töltenek raktáron, ezért a megvásárolandó laptop akkumulátor élettartama sem csökken.

 

Szakértő kollegáink telefonon állnak rendelkezésedre és szintén segítenek a megfelelő notebook akkumulátor kiválasztásában, illetve felteheted laptopoddal kapcsolatos kérdéseidet. Bármely nálunk megvásárolt új laptop/notebook akkumulátorra, legyen szó gyári vagy helyettesítő modellről, 1 éves csere garanciát biztosítunk. A garanciális ügyintézés rendkívül gyors és zökkenőmentes.

 

Rendeld meg nálunk laptop akkumulátorodat, könnyen, gyorsan és a legjobb áron!

 

Laptop-Szerviz-Budapest