Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 2 : 2 2 : 2 5 : 0 1

3M fekete kopásálló gyári minőségű magyar bevonat vörös betűvel, Gamer billentyűzet matrica, Asus ROG készülékekhez (pl.: G752, GL752 sorozat)

: 1.999Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 1.999 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
18351
Garancia
3 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
3M
Betűszin
Vörös
Szin
Fekete

Leírás

Fedezd fel a tökéletes kiegészítőt Asus ROG számítógépéhez a 3M fekete, kopásálló magyar billentyűzet matricával. Kifejezetten az Asus ROG sorozat, például a G752 és GL752 modellekhez tervezve, ez a matrica stílusos megjelenést és kiváló tartósságot biztosít. A gyári minőségű bevonat és a vörös betűkkel ellátott design tökéletes harmóniát teremt a játékélmény és a funkcionalitás között.

Kiemelt Tulajdonságok és Jellemzők:

  • Kompatibilitás: Speciálisan tervezve az Asus ROG G752, GL752 és más hasonló sorozatokhoz, tökéletes illeszkedést garantálva.
  • Kopásálló Bevonat: A 3M által gyártott fekete bevonat garantálja a matrica hosszú élettartamát, ellenállva a mindennapos használat során bekövetkező kopásnak.
  • Gyári Minőség: A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő, garantáltan tartós és megbízható használatot nyújt.
  • Vibráló Vörös Betűk: Az Asus ROG sorozathoz illő vörös betűkkel ellátott design kiemeli a billentyűzetet, tökéletesen ötvözve a stílust a játék szenvedélyével.
  • Magyar Kiosztás: A magyar nyelvű felhasználók számára készült, lehetővé téve a gyors és hatékony gépelést.
  • Egyszerű Alkalmazás: A matricák könnyen felhelyezhetők, és nem hagynak maradványt a billentyűzeten a levételkor.

Anyag:

A matrica kiváló minőségű, 3M által szállított kopásálló bevonattal rendelkezik, amely biztosítja az időtálló használatot és megőrzi a billentyűzet eredeti állapotát.

Tartozék | Billentyűzet matrica |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.