Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 2 : 1 7 : 0 7 : 5 2

Microsoft Wireless Mobile 1850 USB-s vezeték nélküli Rózsaszín optikai egér ( U7Z-00023 )

: 6.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 6.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
18905
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Microsoft
Csatlakozás
Vezeték nélküli (USB)
Gyártói azonosítók
U7Z-00023
Szín
pink

Leírás

A Microsoft Wireless Mobile 1850 egy stílusos és modern optikai vezeték nélküli egér, amely nyelmes használatot és megbízható teljesítményt biztosít. Az egér optikai szenzorral van felszerelve, amely biztosítja a pontos mozgást bármilyen felületen. A 1000 DPI felbontásnak köszönhetően az egér kiválóan alkalmas a mindennapi irodai munkához vagy a számítógépes játékokhoz.

A Microsoft Wireless Mobile 1850 vezeték nélküli optikai egér Bluetooth kapcsolattal működik, így nincs szükség kábelre, és akár 12 hónapos elem-élettartammal rendelkezik, így hosszú használatra is alkalmas. Az egér ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen és természetesen illeszkedik a kézbe, így hosszabb időn keresztül is használható anélkül, hogy fáradtságot okozna.

A Microsoft Wireless Mobile 1850 két gombbal és gördítő kerékkel van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű és sima gördülést az oldalirányú görgetéssel együtt. Az egér egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptop-hoz Bluetooth kapcsolattal, és kompatibilis az összes népszerű operációs rendszerrel.

Összességében a Microsoft Wireless Mobile 1850 egy nagyszerű optikai vezeték nélküli egér, amely kényelmes használatot és megbízható teljesítményt biztosít. A modern kialakítása és a vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a szabadságot és a kényelmet az irodában vagy otthoni munkakörnyezetben. Ha olyan egérre van szükséged, amely kiváló minőségű, kényelmes és megbízható, a Microsoft Wireless Mobile 1850 a tökéletes választás.

Egér | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.