Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 1 : 1 5 : 5 9 : 4 6

ADATA 16GB pendrive (AC008-16G-RKD)

: 3.280Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 3.280 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!



Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
8465
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
ADATA
Gyártói azonosítók
AC008-16G-RKD

Leírás

Az ADATA 16GB-os pendrive egy kiváló minőségű adattároló eszköz, amely alkalmas nagy adatmennyiségek biztonságos és gyors tárolására. A pendrive kompakt méretű, így könnyen hordozható, és bármilyen USB porton használható.

A termék 16GB-os kapacitással rendelkezik, ami elegendő tárhelyet biztosít a dokumentumok, képek, zenei és videó fájlok tárolására. Az ADATA pendrive nagysebességű adatátvitelt tesz lehetővé, így a fájlok gyorsan és hatékonyan másolhatók az eszközre és az eszközből.

A pendrive kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az eszköz tartós és ellenálló, így nem kell aggódnia a felhasználóknak adataik biztonsága miatt. Az ADATA terméke széles körben kompatibilis, és támogatja az USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozókat is.

Az ADATA 16GB-os pendrive egy megbízható és hatékony megoldás, amely megfelel azoknak az igényeknek, akik gyors és biztonságos adattároló eszközt keresnek. A termék alkalmas otthoni vagy irodai felhasználásra egyaránt, és egy esszenciális eszköz lehet a mindennapi adatkezelésben.

Pendrive | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.