Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 2 : 1 4 : 0 8 : 4 9

Media-Tech sűrített levegő spray 400ml (MT2607)

: 2.490Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.490 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
5022
Garancia
nincs
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Media-Tech
Gyártói azonosítók
MT2607
Űrtartalom
400 ml

Leírás

A Media-Tech sűrített levegő spray egy hatékony és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a számítógép, a billentyűzet, az egér és a nyomtató rendszeres tisztítását. A 400 ml űrtartalmú termék használata egyszerű és gyors, és megbízható működést garantál.

Az aeroszolos technológia lehetővé teszi a sűrített levegő spray pontos és hatékony eljuttatását az eszközök nehéz elérhető helyeire is. A Media-Tech terméke erős nyomást generál, ami eltávolítja a por és a szennyeződések gyűjtődését az eszközökön. Az eszközök tisztítása megakadályozza a meghibásodásokat, és meghosszabbítja azok élettartamát.

A sűrített levegő spray használata egyszerű és biztonságos. A termék nem tartalmaz káros anyagokat, így nincs negatív hatása az egészségre vagy a környezetre. A Media-Tech termék egy megbízható megoldás a számítógépes eszközök tisztítására és karbantartására. A termék alkalmas otthoni vagy irodai felhasználásra egyaránt, és egy esszenciális eszköz lehet bármilyen számítógépes rendszer tisztításához és karbantartásához.

Tartozék | Tisztítószer | Home Office kellékek |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.