Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 2 : 2 3 : 2 4 : 3 0

Lenovo ThinkPad Essential 15.6 colos toploader fekete felül töltős laptop táska (4X40E77328)

: 15.988Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 15.988 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29740
Garancia
1 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Lenovo
Gyártói azonosítók
4X40E77328/PROJ
Méret
15,6
Szín
fekete

Leírás

A Lenovo ThinkPad Essential 15.6 colos toploader fekete felül töltős laptop táska (4X40E77328) kiváló minőségű és megbízható választás azoknak, akiknek fontos a tartósság és a funkcionalitás. Az elegáns fekete szín klasszikus megjelenést kölcsönöz az eszköznek, így az ideális választás az üzleti felhasználók számára.

A táska felültöltős, így egyszerűen és gyorsan csúszttaható bele a laptop, amely biztosítja a kényelmes használatot az utazások során. A belső rész széles teret biztosít, hogy a felhasználó további kiegészítőket, például dokumentumokat, írószereket, tápegységet és egér is tárolhat.

A Lenovo ThinkPad Essential táska kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és strapabíróak. Az ergonomikusan kialakított vállpánt biztosítja a kényelmes szállítást, és állítható hosszúságának köszönhetően a felhasználó testalkatához igazítható.

Az eszköz tágas terének köszönhetően a táska a 15.6 colos laptopokhoz is alkalmas, amelyek ideálisak azoknak, akik szállítják laptopjukat munkahelyi feladatok ellátásához vagy utazások során. A táska vastag párnázása megvédi a laptopot a sérülésektől és karcolásoktól.

Összességében a Lenovo ThinkPad Essential 15.6 colos toploader fekete felül töltős laptop táska (4X40E77328) kiváló minőségű eszköz, amelynek strapabíró kialakítása és sokoldalúsága biztosítja a felhasználói elégedettséget. A táska ideális választás azok számára, akik fontosnak tartják a tartósságot, a funkcionalitást és a stílust egyaránt.

• Laptop kijelzőméret: maximum 15,6" (39,62 cm)
• Méret: 396,9mm x 308mm x 63,5mm 
• Súly: 640g
• Garancia: 1 év

Táska | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Milyen típushoz jó még?

Nincs meg a típus? Így tudod megnézni. Katt ide.>>
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.