Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal

Lenspen Vidimax Ultra Kit laptop kijelzőtisztító szett (VMK-1)

Tisztítsd meg digitális eszközöd kijelzőjét anélkül, hogy karcok vagy bosszantó csíkok maradnának rajta. Bármilyen monitorról, TV-ről, LCD kijelzőről, plazma kijelzőről vagy táblagépről mindenféle port, koszt és ujjlenyomatot könnyedén eltávolíthatsz vele.

 

 

 

A VidiMax egy tisztítópárnákkal ellátott eszköz televíziókhoz, számítógép monitorokhoz és speciális üveg felületekhez. Először az extra-puha portörlő felülettel kell letörölni a port a kijelzőről, majd a forradalmi (folyadék mentes!) aktív szénnel ellátott felület segítségével a makacs ujjlenyomatokat. Egyszerű és gyors.

 

Ezt a tisztítót biztonsággal használhatja bármilyen monitor, televízió, táblagép, laptop vagy digitális képkeret kijelzőjén, de alkalmazhatja szkennerek, fénymásolók vagy más speciális berendezések üveg felületén is.

 

Főbb jellemzők:

 

- folyadék mentes > nem folyik és nem szárad ki

- kemikália mentes > nem tartalmaz mérgező anyagokat

- spray mentes > egyedi aktív szenes technológia, amely összegyűjti a szennyeződéseket

- egyszerű használni

- biztonságos használat > nem karcolja meg a tisztított felületet

- környezetbarát > több mint 500 használatra elegendő aktív szén; redukálja a hagyományos tisztítóeszközök pazarlását; vegyi anyag mentes elegy

 

 

Cikkszám: 16522
Garancia: nincs
Állapot: gyári új
Gyártói azonosítókVMK-1
GyártóLespen
Érdeklődöm!
5.990 Ft
(Utolsó ismert ár)

Ez a termék sajnos jelenleg nincsen raktáron egyik üzletünkben sem.

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM!' feliratra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!