Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 3 : 1 3 : 5 6 : 2 4

Metabo Basic akku szett 1x4Ah 4000mAh Li-ion akkumulátor + SC 30 töltő, 5INR19/66-2

: 27.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 27.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29651
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Gyártó
Metabo
Gyártói azonosítók
5INR19/66-2
Feszültség
18V (Volt)
Kapacitás
4.0 Ah (4.000 mAh)
Teljesítmény
72Wh (Watt óra)
Technológia
Li-Ion (Lithium-Ion)

Leírás

A Metabo Basic akku szett egy kiváló minőségű akkumulátor és töltő kombinációja, amelyek tökéletesen megfelelnek az otthoni vagy professzionális használatra egyaránt. Az akkumulátor 4,0 Ah kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést anélkül, hogy folyamatosan tölteni kéne. Az akkumulátor Li-ion típusú, amely kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít.

A SC 30 töltőt kifejezetten a Metabo akkumulátorokhoz tervezték, a gyors és hatékony töltés érdekében. Az 5INR19/66-2 típusú akkumulátorokhoz készült, és a töltő 30 perc alatt feltölti az akkumulátort teljesen. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak kevesebb időt kell várnik a töltésre, és több időt tudnak fordítani a munkavégzésre.

Az akku szett kompakt méretű és könnyű, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén magukkal vigyék az emberek, amikor az akkumulátorral működtetett eszközöket használják. Az akkumulátor és a töltő tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és az időjárási viszonyoknak is. A Metabo Basic akku szett egy ideális választás azoknak, akik kiváló minőségű akkumulátort és töltőt keresnek a munkájukhoz vagy hobbi tevékenységükhöz.
 

A csomag szett tartalma a következő:

1.  Metabo 18V 4.0Ah Li-Power akkumulátor
2.  Metabo SC 30 akkumulátortöltő

Szerszámgép akkumulátor | Metabo |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Milyen típushoz jó még?

Nincs meg a típus? Így tudod megnézni. Katt ide.>>
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.