Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 2 : 2 2 : 2 6 : 5 4

Adata kék Power Bank 10000mAh tablet, telefon akkumulátor töltő, akkumulátor bank, PV150

: 6.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 6.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
16512
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Adata
Gyártói azonosítók
PV150

Leírás

ADATA PV150 kék Power bank a hosszantartó energia. Maradandó elegancia. Soha többé nem fogsz azon aggódni, hogy lemerül a telefonod vagy a tableted útközben. Az ADATA PV150 power bank hatalmas, 10.000 mAh kapacitással ott lapul majd a táskában, így bárhol, bármikor, nagyon gyorsan és akár 4 alkalommal is feltöltheted a nélkülözhetetlen készülékeidet.       A bőr-hatású védőtok egyszerűen elegáns megjelenést biztosít a power bankodnak, különleges textúrájának köszönhetően egyetlen újjlenyomat sem marad meg rajta.   Legyél Te a legmenőbb a csapatban ezzel az elegáns power bankkal, töltsd fel a mobilod bárhol, bármikor, egyszerűen és gyorsan!   Okostelefonokhoz és USB-csatlakozós készülékek töltéséhez 10.000 mAh kapacitás, akár 4 akkumulátor töltéséhez is elegendő Túlmerülés és túltöltés elleni védelemmel ellátva. Túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelemmel ellátva. A töltöttség szintjét LED lámpák jelzik. 1 mikro USB bemeneti port  2A 1 USB kimeneti port 2.1A   Az ADATA PV150 Power Bank akku töltése esetén nem szükséges megvárni, amíg az akku feltöltődik, egyszerre és párhuzamosan töltheted a telefonodat is.   Tűzálló és környezetbarát anyagokból készült, a felhasznált anyagok megfelelnek az Európai Unió által kiadott RoHS direktíva előírásainak.

Power bank |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.