Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal
A bolt vásárlója
(5/5)
Azt kaptam, amire számítottam, gyors és korrekt ügyintézés.
A bolt vásárlója
(5/5)
Jó volt.
A bolt vásárlója
(5/5)
Tokeletesen mukodott az atadas atvetel
A bolt vásárlója
(5/5)
Minden jó volt
A bolt vásárlója
(5/5)
A bolt könnyen elérhető helyen van. a Kollega hozzáértően, gyorsan intézte el a problémámat.
Dömse Zoltán
(5/5)
A neten kerestem laptoptöltőt, mert mikor máskor, ha nem a digitális oktatáskor romlott el a töltő! A megrendelt terméket már másnap átvehettem. Sajnos pár napon belül előjött egy hiba, felhívtam az üzletet NAGYON KORREKT módon kezelték a dolgot. Másnap már imételten megkaptam a cseregaranciában igért terméket.Futár hozta az újat és vitte a régit. Mindenkinek csak ajánlani tudom az üzletet! Más üzlet is páldát vehetne hozzáállásból!
A bolt vásárlója
(5/5)
A boltban voltam, teljesen korrekt tájékoztatás, minden rendben volt
A bolt vásárlója Perform Trade Kft
(5/5)
Gyors.Kedves.Segítőkész:
Mónika
(5/5)
A rendelés egyszerűen és gyorsan ment. Az áruért elmentem , személyesen vettem át. Minden hipp-hopp ment. Nagyon elégedett vagyok.
K. Ferenc, a bolt vásárlója
(5/5)
Öregecske, de még ma is jó paraméterekkel rendelkező HP Elitbook laptopom kijelzője egyszer csak csak csíkokat közvetített, mást nem. Ellátogattam a XIII. kerületi üzletbe, ahol kettő perc alatt megállapították a hibát (jó, persze látható volt aki ért hozzá, de bármi is lehetett volna), megnézték van-e cserealkatrész, kijelző (volt) és öt perc alatt kicserélték. Nem töltöttem 10-12 percnél többet várakozással. Nekem ez ért a legtöbbet, hatékonyság, gyorsaság, semmi felesleges időpocsékolás. Mindenki jól járt (én legalábbis). Ajánlom hasonló türelmetlen embertársaimnak, kiváló munka jó áron.