Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal
Krausz György
(5/5)
A számomra fontos laptop adapter pillanatok alatt megvolt, a navigálás és a keresés lehetősége példaértékű. Ami nagyon fontos: a rendelés menete. Egyszerű, gyors jól átlátható. A csomag az adott határidőre pontosan megérkezett. A kedves kísérőlevél plusz egy csillag. Az ajándék csoki plusz egy csillag. Így összesen hét *
Cselőtei Rita
(5/5)
A neten kerestünk töltőt a laptopomhoz. Azonnal talált is a fiam és azt egy nap múlva át is vehette a lányom a boltban. Gyors, egyszerű gördülékeny vásárlás volt. Udvarias kiszolgálással.
vigh gusztáv
(5/5)
Gyors, precíz ügyintézés. Az alkatrész keresőjük kifogástalan pontos infó és még a helyettesítő lehetőség is meg van adva, Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal.
Sz.Krisztina
(5/5)
Teljes mértékben elégedett voltam az ügylettel. Gyors, korrekt ügyintézés.
Kovács Dora
(5/5)
Kedves,gyors,pontos kiszolgálás !
Hajnalné Szabó Jolán
(5/5)
Szuper gyors. Mindennel meg vagyok 100 %-ban elégedve. És...köszönöm az ajándékot! Kellemes meglepetés volt. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A bolt vásárlója
(5/5)
Rendelés napján át is tudtam venni a terméket. Gyors, pontos kiszolgálás.
Kovács Gábor
(5/5)
Nagyon gyors volt a kiszállítás a kijelző hibátlanul működik pixel hiba mentesen. Köszönöm
Szilágyi László
(5/5)
Nagyon megérkezett a megrendelt áru, sajnos nem volt jó, így kénytelen voltam visszaküldeni. Ez a malőr nem a bolt hibájából következett be, ebben nem tartom hibásnak az eladójukat.
nbsz
(5/5)
Első osztályú kiszolgálás, csomagolás. Minőségi alkatrészek. Remek weboldal.