Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal. SIGNAL Computer 1989 óta.

Rólunk írt vélemények

A bolt vásárlója
(5/5)
Annak ellenére, hogy nem a megfelelő árut kaptam, meg vagyok a bolttal, mint kereskedővel elégedve. A kiszállítás gyors, az ügyintézés gyors, és udvarias-előzékeny, a rossz árucikket szó nélkül visszafizetik. Legalábbis remélem, mert csak ma küldöm vissza :)
A bolt vásárlója
(5/5)
Korrekt
Németh István
(5/5)
laptophardware
Borbála
(5/5)
Jól szerkesztett, áttekinthető weboldal (hozzá nem értő számára is), gyors ügyintézés, teljesen korrekt kommunikáció, villámgyorsan megkaptuk a rendelt terméket.
A bolt vásárlója
(5/5)
Nagyon meglepődtünk és örültünk az ajándék sportszeletnek a csomagban! :)
A bolt vásárlója
(5/5)
Megfelelő áruválaszték, gyors kiszállítás.
Dzsoni
(5/5)
Nagyon jó minden.
Gubényi István (Bácsvíz Zrt. Kecskemét)
(5/5)
Ilyen gyors, probléma mentes kiszolgálásban még sohase volt részem. A kérdéseimre szinte azonnal válaszoltatok. Nem kérdés, hogy máskor is Titeket választalak. Szilárd pedig a legjobb arc a piacon.
Szántó József Kasztco Kft.
(5/5)
Megfelelő.
A bolt vásárlója
(5/5)
Áttekinthető, jól rendezett honlap. Kiegészíteném annyival, hogy erdemes lenne jobban feltuntetni az egyéb egyenértékű ajánlatok felsorolásánál, hogy gyári vagy utángyártott termék. Hatekony kiszolgalas kedves es ratermett eladok.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.