Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal
Fókusz Computer Kft
(5/5)
Nagyon jó az együttműködésünk szerintem szuper amit csináltok. Helenin András Fókusz Computer Szervízvezető. Köszönjük!
Tichy Balázs
(5/5)
Minden rendben volt, kedvesek és segítőkészek voltak az eladók és a kiszolgálással sem volt probléma. Szívesen ajánlom a boltot, másnak is.
ITBSC Kft.
(5/5)
Korrekt kiszolgálás, segítőkészség.
Széman Bertalannné
(5/5)
Nagyon megvagyok elégedve. Minden korrektül zajlott le.
Dr. Novotny László
(5/5)
A Packard Bell notebookomhoz kívántam új akkumulátort vásárolni. A bolt honlapján rögtön megtaláltam a kompatibilis akkut, megrendeltem. A termék az ígért időre, sértetlenül megérkezett.
Kati
(5/5)
Gyors pontos kiszolgálás és szállitás.Meglepi csokit is kaptam☺
Z. Dániel
- forrás: facebook.com
(5/5)
A hely, ahol a szakértelem és az ügyfélközpontú hozzáállás messzemenő korrektséggel párosul. Egy munkanap alatt helyrehozták egy híres-neves MacBook szerviz által elrontott MacBook-omat. Tették mindezt úgy, hogy közben a gépemmel hímestojásként bántak (szivacsra fektették előttem, stb.). Ehhez párosult, hogy ingyen megoldották a problémámat. Sok hasonlóan elégedett ügyfelet kívánok! Ha tönkremegy a géped, vagy alkatrészre van szükséged, ne fordulj másokhoz, csak hozzájuk! Köszönöm!
C. Tamás
- forrás: facebook.com
(5/5)
Legjobb szerviz! Kedvesek! Szakértők! Megértők! Rengeteg alkatrészük van. Egy dolog kellene a tökéletességhez egy extra díjért, (akár dupla áron) elérhető gyors-szerviz szolgáltatás.
V. Tamás
- forrás: facebook.com
(5/5)
Köszönöm a laptopom processzorának cserélésében nyújtott kiváló tanácsadást, illetve az alkatrész beszerelését, azóta gyorsabb minden!
Sz. János
- forrás: facebook.com
(5/5)
Gyors, szakértő segítségben volt részem néhány héttel ezelőtt. A gépem azóta is stabilan működik. Bármi gondom lenne a jövőben, csak hozzátok fordulok. Köszönöm!