SZUPER SZERDA | 20% kedvezmény mindenre | kuponkód: SZUPER
László Andrea
(5/5)
Segítőkészek, megbízhatóak.
A bolt vásárlója Holik Imre
(5/5)
A gyorsaság ,az áru minősége tökéletes,garancia levél számla ! köszönöm és nem beszélve a ,kedves gesztusról A sprtszeletről rendkívüli soha nem tapasztaltam ! Boldog karácsonyt
A bolt vásárlója
(5/5)
Gyorsan megkaptam a vásárolt alkatrészt.
A bolt vásárlója
(5/5)
Megbizhato, gyors
István
(5/5)
Netes keresés után jutottam a weboldalra és szerencse, hogy itt kötöttem ki. Az oldal jól áttekinthető, amit akartam volt készleten, a rendelés egyszerű és gyors. A szállítási idő és csomagolás profi. Részemről max pont és nagyon ajánlott!
A bolt vásárlója
(5/5)
gyors, udvarias ügyintézés
Gábor Százhalombattáról
(5/5)
Reggel a laptopom akkuja megkukult. Nem vagyok szakember, délután felhívtam őket, segítettek akkut találni - más telephelyen volt csak, ezért házhoz szállították. Másnap már dél előtt megkaptam. Nagyon segítőkész csapat, bátran ajánlom mindenkinek.
Kovács Ádám
(5/5)
Gyors, korrekt és csokit is kaptunk :D
Royal-kert kft, Kishalmi Balázs
(5/5)
Rendkívül gyors kiszolgálás, köszönöm a meglepetés Sport szeletet.
Horváth Norbert
(5/5)
Sajnos -megrendelőként hibázva- a legkisebb, 60 W-os változatot rendeltem meg ami két napon belül meg is érkezett, azonban kevés volt az én laptopom töltéséhez. Rögtön hívtam az üzletet ahol a kolléga rögzítette a korrekciós rendelést, amit másnap!! már ki is szállított a futár. A korábbi rendelést visszaküldtem, annak vételárát állítólag visszautalják.