Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal
Dimanovski Nikolett
(5/5)
Ertheto weboldal gyors es korrekt kiszolgalas mindenkinek csak ajanlani tudom!!!!!!
A bolt vásárlója
(5/5)
kiválló kiszolgálás
A bolt vásárlója
(5/5)
Nagyon segítőkészek voltak, és minden segítséget megkaptam.
A bolt vásárlója
(5/5)
Jó kiszolgálás
A bolt vásárlója
(5/5)
Minden rendben ment, gyors udvarias kiszolgálás. Köszönöm
Bognár Tamás
(5/5)
Korrekt. Nem lehúzós!
A bolt vásárlója
(5/5)
Nagyon udvarias kiszolgálás, gyors és precíz munkavégzés. Megnéztek például még egy plusz hibát is a gépemen, amiről elmondták, mi okozhatta, s hogy mennyibe kerülne megjavítani, de egyáltalán nem volt bennük az a szándék, hogy én azt mindenképp javíttassam meg, úgyhogy nem is okozott kellemetlenséget nekem sem azt mondani, hogy most azzal a hibával akkor inkább együtt élek, ebben a tekintetben abszolút megértőek voltak. Még azt is hallottam, hogy egy másik vásárlónak a régebbi hibás gépének a javítására tett ajánlat után, miután ő még gondolkodási időt kért, javaslatot adtak, hol nézzen akciósan új gépet, milyen szempontok alapján, mert talán annak több értelme van. Nagyon tetszett, hogy egyáltalán nem lehúzósak, hanem profik, alázatosak a szakmájuk iránt és tisztelik a vevőket is, meg azok pénztárcáját is a fenti példák alapján. :)
Siklósi Kálmán
(5/5)
Szuper jó a kolléga hozzáállása az ügyfelekhez. Segítőkész és a megfelelő szakmai tudás birtokában van. Udvarias és a megfelelő információhoz jutásban is élen jár.
Bucsku Csaba
(5/5)
Korrekt
J. Zsolt
(5/5)
Az üzlet professzionális és minden raktáron van. Mind alkatrészellátás mind szervizelés szempontjából teljesen elégedett vagyok.