Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Approx Mini DisplayPort (apa) - HDMI (anya) átalakító

: 2.050Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.050 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29987
Garancia
3 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártói azonosítók
8504403

Leírás

Fedezd fel ezt a zseniális Approx Mini DisplayPort-HDMI átalakítót, mely a kép- és hangátvitel kifinomult művészetét képes a kezedbe adni. Az adapter segítségével kristálytiszta kép- és hangminőségben élvezheted kedvenc filmjeidet vagy játékaidat, közvetlenül a nagy képernyőn.

A kis mérete és könnyű súlya miatt kényelmesen szállítható, akár zsebben vagy laptop táskában is. A beépített Mini DisplayPort csatlakozó (apa) tökéletesen illeszkedik a kompatibilis eszközödbe, míg az HDMI (anya) kimeneti port lehetővé teszi a csatlakozást HDMI-kompatibilis kijelzőkhöz.

Tartozék | HDMI kábel | Display Port kábel | Home Office kellékek |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.