0 Kosár

Asus Laptop töltő

Laptop, notebook töltő adapter kábelVálassz töltőt teljesítmény adatok alapján! (volt, amper, csatlakozó)
Válaszd ki a töltő feszültségét (V - volt): Kiválasztott feszültség:
12V
5V
15V
19V
19,5V
20V
9,5V

Asus laptoptöltők

Megadta magát az Asus laptoptöltő, és még csak véletlenül sem hajlandó tölteni a laptop-akkumulátort? Ha nem akarod sokáig nélkülözni a gépet, akkor nyilván minél hamarabb meg akarod oldani a töltő pótlását.

asus laptop töltő

Ehhez a legjobb helyen jársz, hiszen az oldalon típustól függetlenül rábukkanhatsz a keresett töltőre. Méghozzá akár másodpercek alatt. Ehhez használd nyugodtan a beépített szűrőnket, vagyis keress rá az Asus laptop konkrét modelljére. Hogy segítsünk a döntésben, néhány hasznos tudnivalót összeszedtünk neked a rendeléssel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül pótolnod a laptop töltőjét.

Gyári és utángyártott Asus laptop töltő azonnal megvásárolható raktárról. Jó áron kínáljuk Budapest 2 pontján. Országos kiszállítás 24 órán belül. Akkumulátor töltő AC adapter, kábel, csatlakozó választás  V, A, W paraméterek alapján minden típushoz. Asus notebook alkatrészek áruháza.

Olvass tovább
Asus

Vagy szűrj az első betű alapján:


ABCDEFGKLMNPQRSTUVWXZ
Rendezés
Állapot
Készlet
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.