kedd, október 10, 2023
KezdőlapLaptop töltőHordozható laptop akkumulátor töltők

Hordozható laptop akkumulátor töltők

Powerbank töltő hardvertípusok a szervizben

A laptop akkumulátorának töltése, illetve a noteszgépek működtetéséhez szükséges konnektor biztosítása folyamatos probléma. Utazás közben nehéz működő áramforrást találni, extrém esetben az is előfordulhat, hogy nem megfelelő a csatlakozó típusa. A vezeték nélküli laptoptöltő még csak a kipróbálási fázisnál tart, ezért alternatív megoldásokat kell találni.

Pótakkumulátor a laptophoz

Egyszerű és logikus megoldás, hogy egy plusz akkut vásárolsz a laptopodhoz. A laptopszervizben bármilyen laptoptípushoz azonnal és gyorsan találnak megfelelő pótakkumulátort. Sajnos a pótakku használatbavételéhez, csatlakoztatásához le kell állítani a számítógépet, a lemerült aksi feltöltése pedig szintén csak a laptopban lehetséges. A legújabb Dell és Asus laptopokban az akkumulátor a műanyag burkolat alatt található, az egész házat szét kell szerelni ahhoz, hogy az akkumulátorhoz hozzáférhess, ezt csak a szervizben, szakember tudja megoldani, ezért a pótakkumulátor alkalmazása ezeknél a modelleknél nem járható útja a probléma megoldásának.

Hordozható laptop-akkumulátor töltő

A hordozható akkutöltő az okostelefonok gyors töltésénél már jól bevált, a táskagépek használatát is megkönnyítheti. A notebook akkumulátor töltéséhez lényegesen nagyobb akkutelepre van szükség, mint a mobiltelefonok esetében, mégis kényelmes és jó megoldás lehet ennek használata.

A legjobb hordozható akkumulátortöltő Powerbankot a laptoptöltő és a laptop közé iktathatod be, így a komputered akkumulátora és a Powerbank is folyamatosan maximális töltöttségű, amikor külső áramforrásról működik a gép. A hordozható Powerbank előnye abban rejlik, hogy olyan helyen, ahol van áramforrás, a noteszgép belső akkumulátora és a hordozható akku egyszerre, párhuzamosan is tölthető, ezért szükség esetén mindkét akkumulátor rendelkezésre áll.

Laptophoz és okostelefonhoz számos cég gyárt hordozható laptop akkumulátor töltő akkumulátort, más néven Powerbankot. Lássunk néhány új típusú gyors töltőt.

Mophie Powerstation AC

Ez a hardver Apple eszközök töltésére ideális, mivel USB-A és USB-C típusú kimeneti portokat találunk rajta, így a legújabb iPhone-t is gyors-töltheted ezzel. Természetesen hagyományos notebook akkutelepe is tölthető vele, 22Ah-s kapacitással, 100W-os teljesítmény mellett. Az eszközt 200 dolláros áron lehet beszerezni.

Laptop café - Laptop töltő
Csatlakozók minden mennyiségben.

Poweradd Pilot Pro2

Két éves garanciával kápráztat el ez a laptoptöltő típus, melyen 10 kimeneti csatlakozó található, melyek a jelenleg piacon lévő laptoptípusok nagy részét lefedik. 23 Ah-s kapacitásával és 90W-os teljesítményével remek választás irodák, munkaközösségek számára, hiszen a 10 különféle töltőcsatlakozó felesleges akkor, ha csak egy család használja a kütyüt. Mivel nem találunk rajta USB-C csatlakozót, ezért iPhone gyors töltésére nem alkalmas.

RAVPower RP-PB058

A RAVPower egy meglehetősen elegáns és tetszetős hordozható notebook akku töltő, mely 26,8Ah-s kapacitásával megbízható útitárs lehet hagyományos géppel és iPhone-nal vagy MacBookkal utazók számára is. Az alapkészlethez tartozik egy 20V, 1,5A-es 30W-os csatlakozó, mely a legtöbb Apple termék töltéséhez megfelelő. Minden mást tölthetsz a USB-C vagy Type-A csatlakozók segítségével.


Hordozható számítógép alkatrészek és csatlakoztatható akkumulátor töltők a budapesti laptophardware-től. A notebook akku töltéséhez sokféle eszközt használhatsz: Powerbank-ot, azaz hordozható akkumulátor töltő telepet, mely okostelefonokhoz és mobiltelefonokhoz is alkalmazható csatlakozót is tartalmaz a készletben. Az ilyen hardvereszközöket okos dolog a szakszervizben megvásárolni. Érdemes lehet ezzel kapcsolatban az alábbi témákról szóló írásokat is elolvasni: tablet akkumulátorcsere, AC/DC adapter vásárlás budapesti szerviz szakboltjában, gyors telepítés, szakszerű használat, szerviz Budapesten, töltő kiválasztása.

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások