szerda, október 11, 2023
KezdőlapLaptopA megbízható laptop szerviz 4 parancsolata

A megbízható laptop szerviz 4 parancsolata

Beütött a káosz, valamiért nem működik a laptopod.

Az első pillanatok megdöbbenése után felvetődik a kérdés: vajon melyik laptop szervizt válaszd a hasonló szolgáltatást nyújtó cégek tengeréből?

Most megosztjuk veletek, szerintünk mi a megbízható szerviz 4 titka!

1. Gyorsaság – nem kell heteket várnod a gépre, mint egy márkaszervizben

„Jöjjön vissza 1-2 hét múlva. Ha tovább tart a javítás, majd SMS-ben értesítjük.”

Szerintem te is ismered ezt a frusztráló érzést: egy műszaki probléma miatt márkaszervizbe viszed a géped, ahol a szaki mosolyogva közli veled ezt az örömhírt.

Ez különösen akkor nagy gond, ha villámgyorsan szükséged lenne az adott gépre (otthon is dolgozol rajta, vagy nehezen szakadnál el tőle két hétre–esetleg még hosszabb időre).

Egy példa a javítás gyorsaságára: pár hete 20-30 perc alatt kicseréltünk egy hibás, törött kijelzőt. (Gondolj bele, ez mennyi ideig tartott volna egy komótosabb tempóban dolgozó márkaszervizben).

A gyorsaság nyilván nem mehet a minőség rovására. Szakképzett, rutinos kollégáink nagyon figyelnek arra, hogy csak tökéletesen működő laptopok kerüljenek ki a kezeik közül.

Ha nem akarsz napokat, heteket várni, keress meg minket!

Laptop café - Laptop, Laptop szerviz
A megbízható laptop szerviz 4 parancsolata 1

2. Titoktartási nyilatkozat: nem nézegetjük az adataidat

Hallottál már a Kémkedésmentes garanciáról?

Nem véletlen, ha most találkozol vele először, mert Magyarországon csak a Laptophardware használja ezt az extra garanciát!

Sajnos van olyan szerviz, ahol hobbiszerűen kukkolják a javításra beadott laptopokon lévő videókat, dokumentumokat, ami szerintünk etikátlan és rongálja a szerviz hírnevét. Méltatlan a vállalat munkatársaihoz is!

Te sem adnád be a géped egy olyan céghez, ahol a javítási folyamat unalmasabb pillanataiban programszerűen végigkutatják a géped, hátha találnak rajta valami érdekességet.

Az pedig már a bűncselekmény kategória, ha adatokat lopnak a laptopodról egy szervizben!

Nálunk, a Laptophardware-nél ez nem divat és soha nem is lesz az, mert semmi köze a profi laptop javításhoz.

Szerelés előtt/után nem fogunk a gépeden lévő bizalmas infók után leskelődni, ahogyan azt rengeteg kókler laptop szerelő teszi. Kezdeményezésünk egyedülálló, mert az országban rajtunk kívül nincs még egy laptopos cég, mely titoktartási nyilatkozattal garantálná a gépen lévő magán- és üzleti információk biztonságát.

Reméljük, új trendet teremtünk az laptop szerviz iparágban, és más vállalatok is hasonló titoktartással szavatolják az adataid biztonságát.

Ám addig is fordulj hozzánk bizalommal! Minket a laptopok javítása érdekel, nem foglalkozunk a gépeken lévő adatokkal.

3. Nálunk TE vagy az első

Senki sem megy szívesen egy olyan üzletbe, ahol ingerlékeny hangulatú eladó fogadja, aki a javítással kapcsolatos kérdésekre indulatos válaszokat ad (mintha mindenkinek értenie kellene a műszaki kérdésekhez).

Az talán még ennél is rosszabb, ha unott és közönyös szaki fogad a szervizben, aki foghegyről –csak félig odavetett szavakkal– válaszol a kérdéseinkre.

A munkatársak viselkedése az egész cég mentalitását jellemzi: ha az ügyfeleknek ez az első találkozása a vállalattal, akkor meglesz a véleményük az adott szervizről!

Szerencsére nálunk teljesen más a gondolkodásmód. Nem fogunk téged okoskodó műszaki kifejezések tömegével fárasztani: azonosítjuk a laptop-problémát és megtaláljuk rá a legjobb műszaki megoldást.

Az a célunk, hogy meggyógyítsuk a beteg laptopokat, és minél hamarabb használhassátok a gyengélkedő gépeket.

Lelkesek és segítőkészek vagyunk, profi tanácsokkal segítünk neked abban, hogy megtaláld a legjobb laptop kiegészítőket.

Laptop café - Laptop, Laptop szerviz
A megbízható laptop szerviz 4 parancsolata 2

4. Úgy bánunk a laptopoddal, mintha a sajátunk lenne

Vannak olyan szervizek, ahol valóságos sportot űznek a laptop alkatrészek eltüntetéséből.

Kicserélik a gépben működési zavart okozó alkatrészt, de időnként a kelleténél több elemeket is kicsempésznek belőle. A műtét sikerül, ám a páciens nem marad sokáig egészséges: újra javítani kell a laptopot.

(A stratégia a sumák autószerelők módszerére emlékeztet, akik a szerelési folyamatban apró hibákat ejtenek a kocsin. Kivesznek egy-két alkatrészt, hogy a tulaj hamarosan visszavigye a járgányt, és ismét legomboljanak róla egy jelentős összeget.)

A Laptophardware szervizeiben csak precíz munkát végző, megbízható kollégák dolgoznak, akiknek eszébe sem jutna ilyen trükközés.

Mi a minőségi javításban és a win-win-ben hiszünk! Olyan helyzetet teremtünk, ahol mindenki nyer: TE egy megszerelt, jól működő laptopot, mi pedig egy elégedett ügyfelet.

Aki esetleg majd másoknak is ajánlja a cégünket, így egyre több laptop tulajdonosnak tudunk segíteni.

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások