kedd, október 10, 2023
KezdőlapLaptopOlcsó használt laptop? Megéri foglalkozni vele?

Olcsó használt laptop? Megéri foglalkozni vele?

Általános tévhit, hogy az olcsó használt laptop nem fog hosszútávon kiszolgálni és nem járhatunk vele jól. Arról nem is beszélve, hogy sokszor halljuk, hogy ezek a gépek már technológiailag nem vehetik fel a versenyt az új laptopokkal.

Bár valamilyen formában akár jogosak is lehetnének ezek a sztereotípiák, de ugyanakkor egyáltalán nem állják meg a helyüket a valóságban. Általában ezeknek a laptopoknak teljesen más életútja van, mint sokan gondolnák.

Az olcsó használt laptop nálunk azt jelenti, hogy bőven ár alatt juthatsz hozzá egy olyan eszközhöz, amely még hosszú éveken keresztül kiszolgálja majd az igényeidet. Miért? Lássuk egy átlagos használt laptop életútját.

Laptop café - Laptop, Laptop ajánló
Olcsó használt laptop? Megéri foglalkozni vele? 1

Vegyük példának az általunk is kínált üzleti prémium laptopot, amely újonnan 400-600.000 Forintba kerül, tehát lényegesen magasabb minőséget képvisel, mint egy hagyomános középkategóriás gép. Ezt követően egy irodavezető, vagy egy marketinges használja 2 évig. Ez a laptop két évesen még mindig tökéletes állapotnak örvend, hiszen alapvetően 6 évre vannak tervezve. viszont a cégben eszközpark frissítés történik meg, vagy más okból megválnak a készüléktől. Itt jön el a pillanat, hogy megvásároljuk és felújítjuk. Így készül az olcsó használt laptop:)

Prémium anyaghasználat

Az olcsó használt laptop még nem azt jelenti, hogy anyagát tekintve nem lesz a készüléked tartós. Az üzleti prémium laptopokat, melyeket mi is előszeretettel használunk, magas kopásállóságú prémium anyagokból készítik. Nyoma sincs az olcsó és törékeny műanyagnak. Mivel maga a gyártó is nagyobb élettartamra tervez, ezért egyértelmű, hogy jobb minőségű anyagokat használ, szemben egy középkategóriás új laptoppal.Tehát az esetek túlnyomó többségében jobban járunk vele, mintha vásárolnánk egy teljesen új, ámde hagyományos készüléket.

Előre “be van járatva”

Mielőtt eladják, a felújított számítógépeket alaposan ellenőrzik és tesztelik. Ilyen mértékű tesztelésnek egy új laptopot sem vetnek alá. Az olcsó használt laptop esetében mindig teljesen újra van telepítve az operációs rendszer és alaposan le vannak tesztelve a funkciói. Ezáltal kétségtelenül jobb állapotban kapod meg, mintha újat vásárolnál. Végtére is, az új számítógépek teszt nélkül érkeznek, így sosem tudod, hogy egy dobozból kivéve mi vár majd rád. Garancia van persze, de az ügyintézés idejének terjedelme változhat. 

Légy zöld

A felújított laptopok használata kifejezetten környezetbarát választás.  A számítógépek gyártása jelentős mennyiségű erőforrást igényel, és a felújított számítógépek használata biztosítja, hogy ezek az erőforrások ne menjenek kárba. Tehát azzal, hogy megvásárolt az olcsó használt laptopot valójában a környezetet is kíméled, hiszen az alkatrészek újrahasznosításra kerülnek. 

Laptop café - Laptop, Laptop ajánló
Olcsó használt laptop? Megéri foglalkozni vele? 2

Jobb specifkációkhoz juthatsz hozzá

A felújított számítógépek vásárlása lehetővé teszi, hogy olyan specifikációkhoz férj hozzá, amelyek korábban nem voltak elérhetőek a pénztárcád számára. Amennyiben felújított eszközök között böngészel, jobb alkatrészeket találsz, hiszen az üzleti gépeket, már alapértelmezetten jobb specifikációkkal látják el. A legtöbb felhasználó inkább egy felújított, magas teljesítményű gépet választ egy új, alacsonyabb specifikációkkal rendelkező számítógép helyett.

Laptop café - Laptop, Laptop ajánló
Olcsó használt laptop? Megéri foglalkozni vele? 3

A felújított laptopok megfelelőek lesznek számodra garancia szempontjából? A rövid válasz az, hogy attól függ, hol vásárolsz. Nálunk két év garancia jár minden laptopra.  Ha bármilyen problémád van, ingyenes technikai támogatást biztosítunk. Ha még a legkisebb aggodalmad is van a felújított gépek vásárlásával kapcsolatban, a garanciánk enyhítheti az aggodalmadat. Továbbá, a vásárlástól számított 14 napon belül bármilyen okból visszaküldheted a terméket.

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások