Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Egér

Válogass fantasztikus árú vezetékes és vezeték nélküli laptop egér kínálatunktól!


Legnépszerűbb alkatrészek

Rendezés
Állapot
Készlet

A laptop egér nélkülözhetetlen tartozék, legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról. A kategóriában számos típus közül választhatunk:

Vezeték nélküli egér: Kényelmes és hordozható, ideális azok számára, akik gyakran úton vannak. RF technológiával rendelkeznek, melyek egyszerű csatlakozást és megbízható kapcsolatot biztosítanak.

Vezetékes egér: A klasszikus választás az asztali munkához, mely stabil kapcsolatot és gyors válaszidőt kínál, különösen fontos az irodai felhasználás és a precíziós munkák során.

Gamer egér: Speciális funkciókkal és testreszabható gombokkal rendelkezik, amelyek növelik a játékélményt. Kiemelkedő pontosság és gyors reakcióidő jellemzi, ami elengedhetetlen a versenyjátékokhoz. Ne feledkezzünk meg az RGB világításról sem. :)

Bluetooth egér: Vezeték nélküli egerek közé tartozik, kiváló mobilitást biztosítva a laptop felhasználóknak. Több eszközhöz is csatlakoztatható, így tökéletes választás azok számára, akik több gépet használnak párhuzamosan.

Ez a kategória azoknak ajánlott, akik egy megbízható, kényelmes és funkcionális egeret keresnek laptopjukhoz, legyen szó bármilyen felhasználási célról.

Hogyan válasszunk egeret cikkünkben részletesebben tudsz tájékozódni: https://www.laptophardware.hu/blog/laptop-eger-kivalasztasa-kenyelem-es-hatekonysag-kez-a-kezben/

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.