Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Jelenleg egy termék sincs a kosaradban.

33 nap elállási idő Csere garancia Kártyás fizetés Biztonságos fizetés Ingyenes beszerelés Ingyenes szállítás
 • Kockázat nélküli vásárlás, 14 nap helyett 33 nap az elállási idő!

  A SIGNAL Computer Kft-nél akár személyesen, akár kiszállítással vásárolsz egységesen 33 nap a vásárlástól számított elállási idő, szó nélkül visszavesszük a terméket és visszatérítjük a szállítási költséget. A hatályos jogszabályok szerint 3 nap (személyes vásárlás esetén) illetve 14 nap (kiszállítás esetén) az elállási idő vagyis a visszaküldési jog.


 • Csere garancia, a teljes garanciaidő alatt!

  Nyugodtan dőlj hátra. Amennyiben a termék a garancia időn belül meghibásodik, akkor azt a SIGNAL Computer Kft. azonnal cseréli (amennyiben van raktáron) egy új termékre, nem kell itt hagynod javításra, csak pár perc alatt megvizsgáljuk. Ekkor a garanciaidő újraindul. Amennyiben nincs raktáron, akkor választhatsz, hogy visszafizetjük a vételárat vagy másik termék árába beszámítjuk.


 • Vásárolj kényelmesen készpénz nélkül!

  Ha nem szeretsz készpénzt használni, mi nem „kényszerítünk” bankjegy kiadó automata felkeresésére, a SIGNAL Computer Kft. valamennyi üzletében tudsz bankkártyával fizetni, kényelmesen, biztonságosan. Elfogadott kártya típusok: VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard.


 • Biztonságos fizetés online bank kártyával vagy Paypal-al!

  Megrendelésedet kényelmesen, biztonságosan és gyorsan kifizetheted. Az online bank kártyás fizetés a Simple, vagy a Paypal biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.


 • Ingyenes beszerelés!

  Személyes vásárlás esetén az alábbi alkatrészeket díjmentesen szereljük be a laptopodba: laptop kijelző, laptop billentyűzetet, laptop akku, laptop memória, laptop merevlemez, laptop ventilátor.


 • Országos házhoz szállítás gyorsan 1 napon belül!

  Kiszállítás otthonra vagy munkahelyre országosan másnapra a GLS futárszolgálattal!