Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással

Listaár: 27.990 Ft

Online ár: 24.990 Ft

Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
9282
Garancia
12 hónap jótállás
Alap vállalási idő
1 munkanap
Sürgősen kell! Megoldható-e?
Igen, 30 percen belül, felár ellenében!

Leírás

Ha sürgős a tápaljzat javítás, akkor megcsináljuk Neked 1 óra alatt és az 24.990 Ft Jelentkezz be egy laptop tápaljzat javításra!Budai szerviz: +36 30 773 4155 Pesti szerviz: +36 30 732 6750 A laptop belsejében a szélére kivezetve több csatakozó aljzat is található. Ezek közül a legfontosabb a töltő alaplapi csatlakozója, amibe a laptop töltőt dugjuk. Ami ha meghibásodik vagy eltörik, akkor nem lehet a laptopban lévő akkumulátort feltölteni, illetve addig lehet használni még a laptopot, amíg az akku teljesen le nem merül. Található még a laptopban USB, fejhallgató, hangszóró, monitor, HDMI és Internet (LAN) csatlakozó is. Ezeket is cserélni kell, ha nem működnek megfelelően és szeretnéd őket használni. Vállajuk azt Neked, hogy ezeket a hibákat 1-2 munkanap alatt elhárítjuk. Az általunk elvégezett munkára 1 év jótállást vállalunk.

Laptop szolgáltatások |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.