Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Utángyártott Epson T6997 Maintenance box

: 15.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 15.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29782
Garancia
5 év JÓTÁLLÁS
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
SANDBERG
Gyártói azonosítók
T6997

Leírás

A SANDBERG USB-C átalakító Gigabit Network LAN Adapter a tökéletes megoldás azok számára, akiknek szükségük van egy megbízható és gyors internetkapcsolatra. Ez az átalakító lehetővé teszi laptopok és személyi számítógépek számára, hogy internet hálózati kapcsolatot biztosítsanak USB-C porton keresztül.

Az átalakító egy minőségi anyagból készült, és tartós tervezéssel rendelkezik, hogy hosszú távon is megbízható működést biztosítson. A gyors Gigabit Ethernet-kapcsolatot biztosító sebesség lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon az interneten, így az adatátvitel mindig zökkenőmentes és hatékony.

Az SANDBERG USB-C átalakító Gigabit Network LAN Adapter egyszerűen használható, csak csatlakoztassa a készülék USB-C portjához, és csatlakoztassa az Ethernet (LAN)-kábelt a másik oldalra. Az adapternek nincs szüksége külön telepítésre (plug and play), mivel automatikusan felismeri a számítógép vagy eszköz típusát és beállítja a megfelelő Ethernet-kapcsolatot.

Az átalakító kompakt méretű és könnyű, így könnyen hordozható bárhová. Ráadásul az SANDBERG USB-C átalakító Gigabit Network LAN Adapter 5 éves garanciával rendelkezik, amely biztosítja, hogy megbízható és tartós működést kapjon az eszközöktől, és nyugodtan használhatja őket hosszú távon.

Tartozék | LAN hálózati adapter | USB átalakító | Home Office kellékek |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.