szerda, október 11, 2023
KezdőlapLaptop kiegészítőMegúszhatatlan home office kellékek

Megúszhatatlan home office kellékek

Összegyűjtöttünk neked néhány elengedhetetlen home office kelléket.

Laptop café - Laptop kiegészítő
laptop monitorral, billentyűzettel és egérrel

De honnan jött a home office?

Szeretünk utánajárni a dolgoknak, most is megtettük, de semmit nem találtunk. Sem egy nevet, aki kitalálta, sem egy céget, aki először bevezette sem egy határozott dátumot amikor valakinek eszébe jutott. A home office lassan szivárgott be az életünkbe aztán hirtelen berobbant és mi egy teljesen új helyzetben találtuk magunkat egyik napról a másikra. Iroda és eszközök nélkül.

Összegyűjtöttük mik azok a minimális home office eszközök, amikre szükséged lehet ebben a helyzetben, amiről nem, tudjuk, hogy meddig tart.

Az elengedhetetlen home office eszközök listája.

Egyszerre szeretünk „listákat” készíteni és egyszerre nem, hiszen egy kicsit mindegyik – így a miénk is – szubjektív, de valós. Íme azok a home office eszközök melyek elengedhetetlenek.

1: Monitor: mert van egy pszichológiája.

Meglephet, hogy a monitort tesszük legelőre, de ha eddig laptoppal dolgoztál, akkor otthonra érdemes beszerezned egy monitort. Pusztán a pszichológiája miatt, mert ha monitorod (is) van kevésbé vagy mobilis, és nem kapod magad azon, hogy megint a kertben ülsz.
Itt találsz új monitorokat: https://www.laptophardware.hu/uj-monitor

Laptop café - Laptop kiegészítő
Külső webkamera a jobb képminőségért

2: Webkamera

Oké, tudjuk, hogy a legtöbb laptopban van, de ha nincs, akkor elengedhetetlen, ha meetingeltek. Egy évig azért is szuper volt, hogy legalább ismerős arcokat láthassunk. Itt találsz webkamerát: https://www.laptophardware.hu/webkamera

Laptop café - Laptop kiegészítő
Touchpad helyett egér használat

3: Egér

És kettő belőle, mert „fogyóeszköz” és biztosan akkor hal le, törik össze, ejted le, romlik el amikor a lengyel főnöködnek 40 perc múlva át kell küldened valamilyen kimutatást, vagy valami színes szagos chartot, amihez kellene és amihez a touchpad a kínok kínja. (És már 2500 forinttól van egér, amelyik ilyenkor kihúz a bajból). Itt találsz egeret: https://www.laptophardware.hu/eger

Laptop café - Laptop kiegészítő
A beépített hangszórók helyett egy fejhallgatóval nem zavarunk másokat

4: Fej és fülhallgató

Oké, ez megint a meeting miatt (vagy kényelmi szempontok miatt) kell, főleg akkor, szuper, ha annyira azért nem akarsz home office-ban lenni, hogy a párod minden mondatot mindig halljon.
Itt találsz fej és fülhallgatókat: https://www.laptophardware.hu/fejhallgato-fulhallgato-headset

Laptop café - Laptop kiegészítő
Ha kevés lenne a beépített hangszóró, egy külső megoldással sokkal jobb hangzásbeli élményt érhetünk el

5: Bluetooth hangszóró / hangszóró

Kihagyhatatlan pár ezer forinttól kezdődő tétel cserébe mehet munka közben a kedvenc zenéd (és jó minőségben) vagy éppen az, amit szeretnél. Kényelmi eszköznek tűnik, de nem az hanem hasznos munkaeszköz.
Itt találsz hangszórókat: https://www.laptophardware.hu/hangszoro

Szerintünk, ha már home officeban vagy, megérdemled a kényelmet és a magasabb komfortot, szóval a fenti 5 dolgot mindenképp szerezd be. Továbbiakat pedig itt találsz: https://www.laptophardware.hu/home-office-kellekek

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások