BUDA +36 30 773 4155
PEST +36 30 732 6750

Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal

Bejelentkezés

Belépek

Használt laptopok garanciával

Laptop akkumulátor webáruház és szaküzletek

Miért nálunk vásárolj?

Mert Magyarországon nekünk van a legnagyobb raktárkészletünk laptop akkumulátorból és notebook akkumulátorból, és ez a raktárkészlet gyorsan forog, így Neked mindig friss gyártású (egyenesen a gyárból kapott) notebook akkut tudunk adni. Nem áll évekig a polcon mint máshol, így  hosszabb ideig tudod majd használni.


Laptop akkumulátor.
Válaszd ki a laptopodhoz való akkut itt MOST!

További gyártók

Laptop akkumulátor

 

A modern, hordozható személyi számítógépek egyre nagyobb teret nyernek a piacon az asztali gépekkel szemben. Évről évre egyre több laptop tulajdonos van, ezért növekszik a kereslet az olyan elengedhetetlenül szükséges termék íránt, mint a laptophoz való akkumulátor.

 

A laptopok, illetve notebookok előnye az asztali gépekkel szemben a hordozhatóságuk, autonóm üzemmódban a laptop tápellátását a hozzá való akku biztosítja. Mivel az élettartama egy ilyen laptop akksinak ritkán haladja meg a három-négy évet, ezáltal a vásárlásuk iránti igény minden laptop tulajdonos esetében felmerül. Webshopunkban a legszélesebb választékot találod.

 

Megvásárlás előtt ki kell választani a megfelelő notebook akkumulátort. A Te és laptopja számára megfelelő akku megválasztásához elsősorban szükséges megismerni a szóban forgó hordozható számítógép technikai jellemzőit. Az adott laptop akkumulátoráról az összes szükséges információ megtalálható az akksi felületén, ehhez el kell távolítani az akkut a laptopból.

 

A főbb jellemzői egy laptop akkumulátorának a feszültsége (Volt, jele V) és a kapacitása (mAh), ez változó lehet, pld.: a 10,8V-os feszültségű laptop akkumulátorok esetén lehet a kapacitás 4400 mAh (6 cellás akkumulátor), vagy 6600 mAh (9 cellás nagy kapacitású akkumulátor), vagy akár 8800 mAh (12 cellás, extra nagy kapacitású akkumulátor), minél magasabb ez a szám, annál nagyobb a kapacitása a laptop akkumulátornak és természetesen a méretei is, melyek függnek az adott notebook modelltől és a kompatibilis vagy a számunkra szükséges teljesítménytől, ezek a notebook akkumulátor kiválasztásánál fontos szerepet játszhatnak. A notebook akkumulátor cellák általában Li-Ion (Lítiumion) vagy Li-Polymer cellákból készülnek.

 

A megfelelő akksit könnyen kiválaszthatjuk a rajta található számok és betűk kombinációiból álló típus számból kiindulva. Amennyiben tudod ezt a típus számot, akkor felettébb egyszerűen ki tudod választani a notebookodhoz való akkumulátort. Csak be kell írnod a számsort (akku típusszámot) a webáruházunkban található kereső mezőbe.

 

Amennyiben csak a laptop modellszámát tudod, akkor a helyes notebook akku kiválasztásában segítségedre lesz weboldalunk 4 lépéses keresési segédje. Válaszd ki az „1. lépés”-ben a notebook akkumulátort, add meg a gyártót, a laptopod modelljét és sorozatát és nyomj a „mutasd” gombra. Az összes megfelelő és kompatibilis akkumulátor választéka megjelenik a képernyőn. Ezt követően csak válaszd ki a számodra megfelelőt és add le rendelésedet.

 

Nálunk találod Magyarország legnagyobb laptop akkumulátor választékát, akár gyári vagy helyettesítő, akár új vagy használt laptop akksit szeretnél a gépedbe, áraink az országban a legjobbak, egyenesen a gyártótól kapjuk termékeinket, illetve rövid időt töltenek raktáron, ezért a megvásárolandó laptop akkumulátor élettartama sem csökken.

 

Szakértő kollegáink telefonon állnak rendelkezésedre és szintén segítenek a megfelelő notebook akkumulátor kiválasztásában, illetve felteheted laptopoddal kapcsolatos kérdéseidet. Bármely nálunk megvásárolt új laptop/notebook akkumulátorra, legyen szó gyári vagy helyettesítő modellről, 1 éves csere garanciát biztosítunk. A garanciális ügyintézés rendkívül gyors és zökkenőmentes.

 

Rendeld meg nálunk laptop akkumulátorodat, könnyen, gyorsan és a legjobb áron!

 

Laptop akkumulátor üzemideje

 

Az új laptop akkumulátorok üzemideje legyen az akár gyári vagy gyárival megegyező minőségő helyettesítő körülbelül 3-4 óra. Ez az időtartam nagymértékben függ az akkumulátor cella számától és a notebook teljesítmény igényétől is. Átlagos használat és cellaszám esetén beszélhetünk a megadott 3-4 órás folyamatos használati időtartamról. Minél több cella van egy akkuban, illetve minél kisebb a laptop teljesítmény igénye annál tovább képes müködtetni a készüléket külső áramforrás azaz töltő nélkül.

 

Laptop akkumulátor kapacitása

 

Néhány évvel ezelőtt még a mostaninál eggyel nagyobb kapcitású 6 cellás akkumulátorral árulták az új notebookat. Napjainkban azonban az új laptopokat általában 4 cellás akkuval hozzák forgalomba, mivel a készülékek teljesítmény igénye egyre csökken. Egyre kisebb fogyasztásúak így takarékosabbak az energia felhasználásban is. Összeségében üzemidőt nem vesztettek a készülékek mert az akkukba beépített cellák száma egyenes arányoasan csökkent a gépek teljesítmény igényével.

 

A régebbi 8 évnél idősebb laptopkat még 8 cellás akkumulátorokkal hozták forgalomba, mivel azok a gépek még nem voltak annyira energiatakarékosak és csak így tudták biztosítani a 3-4 órás folymatos özemidőt. Sőt az akkoriban az extrém nagy teljesítményű, játékra vagy tervezésre használt gamer laptopok és munkaállomások nemritkán csak 1-2 órát tudtak üzemelni egyhuzamban akkuról.

 

A 4 cellás laptop akkumulátor az általában 10,8V-os és 4400mAh-as.
A 6 cellás laptop akkumulátor az általában 10,8V-os és 6600mAh-as.
A 8 cellás laptop akkumulátor az általában 14,8V-os és 4400mAh-as.

 

Mi gondoltunk minden laptop tulajdonosra és felhasználóra, hiszen webáruházunkban megtalálhatod a notebookodhoz tartozó megfefelő akkut, legyen a géped vadi új amit most vásároltál vagy 3-4 éves és most ment tönkre először az akkuja, vagy akár 8 éves vagy annál régebbi, de még akarod tovább használni.

 

Laptop akkumulátor, bármilyen laptophoz, azonnal készletről. Gyors kiszállítás. 12 hónap csere garancia. Rendeld meg most 5 perc alatt!

 

1179 találat   12345 ... 33  Tovább»

Milyen szolgáltatást kapok még mellé?

Az első és legfontosabb, hogy minden nálunk vásárolt új akkumulátorra legyen az gyári vagy utángyártott 1 év csere garanciát vállalunk. Cégünknél gyorsabb a garanciális ügyintézés mint maga az azt megelőző értékesítés.

A második a környezetünk védelme, ezért Te díjmentesen itt hagyhatod cégünknél régi elhasználódott laptop akkudat, és mi ezután mint veszélyes hulladékot gondosan kezeljük.

A harmadik, hogy szakértő értékesítői kollégáink segítenek Neked akár telefonon, emailen vagy személyesen kiválasztani a megfelelő laptop akkumulátort a laptopodhoz.

Rendelkezünk két darab hagyományos üzlethelyiséggel is, ahol munkatársaink a notebookodhoz való akkut, szívesen kicserélik Neked díjmentesen és még hasznos tanácsokat is kapsz arról, hogy hogyan használhatod új laptop akkudat hosszabb ideig.

Mikor kell új notebook akkumulátort vegyek?

Amikor a laptopon a töltést visszajelző LED csak villog (narancssárga vagy piros színnel) de az akkumulátor nem töltődik.
Amikor azt írja ki az operációs rendszer, az akkumulátorról, hogy az feltöltve 100%-ra, de a töltőt kihúzva rögtön kikapcsol.
Amikor azt írja ki a Windows hogy: "Javasolt a telepcsere".

Kattints ide a rendeléshez!

 


Loader
kosar