BUDA +36 30 773 4155
PEST +36 30 732 6750

Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal

Bejelentkezés

Facebook login Google login Belépek

Használt laptopok garanciával

Laptop akkumulátor webáruház és szaküzletek

Miért nálunk vásárolj?

Mert Magyarországon nekünk van a legnagyobb raktárkészletünk laptop akkumulátorból és notebook akkumulátorból, és ez a raktárkészlet gyorsan forog, így Neked mindig friss gyártású (egyenesen a gyárból kapott) notebook akkut tudunk adni. Nem áll évekig a polcon mint máshol, így  hosszabb ideig tudod majd használni.


Laptop akkumulátor.
Válaszd ki a laptopodhoz való akkut itt MOST!

Laptop akkumulátor

Laptop-akkumalor-nagy-valasztekban

                                                         Dell J1KND helyettesítő laptop akkumulátor

 

A modern, hordozható személyi számítógépek egyre nagyobb teret nyernek a piacon az asztali gépekkel szemben. Évről évre egyre több laptop tulajdonos van, ezért növekszik a kereslet az olyan elengedhetetlenül szükséges termék íránt, mint a laptophoz való akkumulátor.

 

A laptopok, illetve notebookok előnye az asztali gépekkel szemben a hordozhatóságuk, autonóm üzemmódban a laptop tápellátását a hozzá való akku biztosítja. Mivel az élettartama egy ilyen laptop akksinak ritkán haladja meg a három-négy évet, ezáltal a vásárlásuk iránti igény minden laptop tulajdonos esetében felmerül. Webshopunkban a legszélesebb választékot találod.

 

Megvásárlás előtt ki kell választani a megfelelő notebook akkumulátort. A Te és laptopja számára megfelelő akku megválasztásához elsősorban szükséges megismerni a szóban forgó hordozható számítógép technikai jellemzőit. Az adott laptop akkumulátoráról az összes szükséges információ megtalálható az akksi felületén, ehhez el kell távolítani az akkut a laptopból.

 

A főbb jellemzői egy laptop akkumulátorának a feszültsége (Volt, jele V) és a kapacitása (mAh), ez változó lehet, pld.: a 10,8V-os feszültségű laptop akkumulátorok esetén lehet a kapacitás 4400 mAh (6 cellás akkumulátor), vagy 6600 mAh (9 cellás nagy kapacitású akkumulátor), vagy akár 8800 mAh (12 cellás, extra nagy kapacitású akkumulátor), minél magasabb ez a szám, annál nagyobb a kapacitása a laptop akkumulátornak és természetesen a méretei is, melyek függnek az adott notebook modelltől és a kompatibilis vagy a számunkra szükséges teljesítménytől, ezek a notebook akkumulátor kiválasztásánál fontos szerepet játszhatnak. A notebook akkumulátor cellák általában Li-Ion (Lítiumion) vagy Li-Polymer cellákból készülnek.

 

A megfelelő akksit könnyen kiválaszthatjuk a rajta található számok és betűk kombinációiból álló típus számból kiindulva. Amennyiben tudod ezt a típus számot, akkor felettébb egyszerűen ki tudod választani a notebookodhoz való akkumulátort. Csak be kell írnod a számsort (akku típusszámot) a webáruházunkban található kereső mezőbe.

 

Amennyiben csak a laptop modellszámát tudod, akkor a helyes notebook akku kiválasztásában segítségedre lesz weboldalunk 4 lépéses keresési segédje. Válaszd ki az „1. lépés”-ben a notebook akkumulátort, add meg a gyártót, a laptopod modelljét és sorozatát és nyomj a „mutasd” gombra. Az összes megfelelő és kompatibilis akkumulátor választéka megjelenik a képernyőn. Ezt követően csak válaszd ki a számodra megfelelőt és add le rendelésedet.

 

Nálunk találod Magyarország legnagyobb laptop akkumulátor választékát, akár gyári vagy helyettesítő, akár új vagy használt laptop akksit szeretnél a gépedbe, áraink az országban a legjobbak, egyenesen a gyártótól kapjuk termékeinket, illetve rövid időt töltenek raktáron, ezért a megvásárolandó laptop akkumulátor élettartama sem csökken.

 

Szakértő kollegáink telefonon állnak rendelkezésedre és szintén segítenek a megfelelő notebook akkumulátor kiválasztásában, illetve felteheted laptopoddal kapcsolatos kérdéseidet. Bármely nálunk megvásárolt új laptop/notebook akkumulátorra, legyen szó gyári vagy helyettesítő modellről, 1 éves csere garanciát biztosítunk. A garanciális ügyintézés rendkívül gyors és zökkenőmentes.

 

Rendeld meg nálunk laptop akkumulátorodat, könnyen, gyorsan és a legjobb áron!

 

Laptop-Szerviz-Budapest

 

 

Asus K55 K55V laptop akkumulátor, új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő,   cellás (4400-5200mAh)
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Asus K55 K55V 4400-5200mAh új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő Laptop akkumulátor sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop akkumulátor beérkezéséről.

Dell Inspiron 5520 laptop akkumulátor, új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő, 6 cellás (4400mAh - 5200mAh)
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Dell Inspiron 5520 4400mAh - 5200mAh új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő Laptop akkumulátor sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop akkumulátor beérkezéséről.

HP Envy Envy 15-J1 sorozat laptop akkumulátor, új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő, 6 cellás (4400mAh)
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

HP Envy Envy 15-J1 sorozat 4400mAh új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő Laptop akkumulátor sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop akkumulátor beérkezéséről.

Asus K52 K52J laptop akkumulátor, új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő, 6 cellás (4400mAh)
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Asus K52 K52J 4400mAh új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő Laptop akkumulátor sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop akkumulátor beérkezéséről.

HP Pavilion 14, 15 sorozat helyettesítő új 4 cellás laptop akku/akkumulátor  695192-001
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

HP Pavilion 14, 15 sorozat helyettesítő új 4 cellás laptop akku/akkumulátor 695192-001 sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop akkumulátor beérkezéséről.

Dell 500, Inspiron 1525, 1545 helyettesítő új 9 cellás laptop akku/akkumulátor (X284G)
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Dell 500, Inspiron 1525, 1545 helyettesítő új 9 cellás laptop akku/akkumulátor (X284G) sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop akkumulátor beérkezéséről.

Laptop akkumulátor üzemideje

 

Az új laptop akkumulátorok üzemideje legyen az akár gyári vagy gyárival megegyező minőségő helyettesítő körülbelül 3-4 óra. Ez az időtartam nagymértékben függ az akkumulátor cella számától és a notebook teljesítmény igényétől is. Átlagos használat és cellaszám esetén beszélhetünk a megadott 3-4 órás folyamatos használati időtartamról. Minél több cella van egy akkuban, illetve minél kisebb a laptop teljesítmény igénye annál tovább képes müködtetni a készüléket külső áramforrás azaz töltő nélkül.

 

Laptop akkumulátor kapacitása

 

Néhány évvel ezelőtt még a mostaninál eggyel nagyobb kapcitású 6 cellás akkumulátorral árulták az új notebookat. Napjainkban azonban az új laptopokat általában 4 cellás akkuval hozzák forgalomba, mivel a készülékek teljesítmény igénye egyre csökken. Egyre kisebb fogyasztásúak így takarékosabbak az energia felhasználásban is. Összeségében üzemidőt nem vesztettek a készülékek mert az akkukba beépített cellák száma egyenes arányoasan csökkent a gépek teljesítmény igényével.

 

A régebbi 8 évnél idősebb laptopkat még 8 cellás akkumulátorokkal hozták forgalomba, mivel azok a gépek még nem voltak annyira energiatakarékosak és csak így tudták biztosítani a 3-4 órás folymatos özemidőt. Sőt az akkoriban az extrém nagy teljesítményű, játékra vagy tervezésre használt gamer laptopok és munkaállomások nemritkán csak 1-2 órát tudtak üzemelni egyhuzamban akkuról.

 

A 4 cellás laptop akkumulátor az általában 10,8V-os és 4400mAh-as.
A 6 cellás laptop akkumulátor az általában 10,8V-os és 6600mAh-as.
A 8 cellás laptop akkumulátor az általában 14,8V-os és 4400mAh-as.

 

Mi gondoltunk minden laptop tulajdonosra és felhasználóra, hiszen webáruházunkban megtalálhatod a notebookodhoz tartozó megfefelő akkut, legyen a géped vadi új amit most vásároltál vagy 3-4 éves és most ment tönkre először az akkuja, vagy akár 8 éves vagy annál régebbi, de még akarod tovább használni.

 

Laptop akkumulátor, bármilyen laptophoz, azonnal készletről. Gyors kiszállítás. 12 hónap csere garancia. Rendeld meg most 5 perc alatt!

 

833 találat   12345 ... 24  Tovább»

Milyen szolgáltatást kapok még mellé?

Az első és legfontosabb, hogy minden nálunk vásárolt új akkumulátorra legyen az gyári vagy utángyártott 1 év csere garanciát vállalunk. Cégünknél gyorsabb a garanciális ügyintézés mint maga az azt megelőző értékesítés.

A második a környezetünk védelme, ezért Te díjmentesen itt hagyhatod cégünknél régi elhasználódott laptop akkudat, és mi ezután mint veszélyes hulladékot gondosan kezeljük.

A harmadik, hogy szakértő értékesítői kollégáink segítenek Neked akár telefonon, emailen vagy személyesen kiválasztani a megfelelő laptop akkumulátort a laptopodhoz.

Rendelkezünk két darab hagyományos üzlethelyiséggel is, ahol munkatársaink a notebookodhoz való akkut, szívesen kicserélik Neked díjmentesen és még hasznos tanácsokat is kapsz arról, hogy hogyan használhatod új laptop akkudat hosszabb ideig.

Mikor kell új notebook akkumulátort vegyek?

Amikor a laptopon a töltést visszajelző LED csak villog (narancssárga vagy piros színnel) de az akkumulátor nem töltődik.
Amikor azt írja ki az operációs rendszer, az akkumulátorról, hogy az feltöltve 100%-ra, de a töltőt kihúzva rögtön kikapcsol.
Amikor azt írja ki a Windows hogy: "Javasolt a telepcsere".

Kattints ide a rendeléshez!

 


Loader
kosar