0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Általános szerződési feltételek

 

A www.laptophardware.hu weboldalt a SIGNAL Computer KFT. üzemelteti:

 

Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 55.

Fióktelep: 1135 Budapest, Béke u. 9.

Adószám: 10234958-2-43

Közösségi adószám: HU10234958

Cégjegyzékszám: 01-09-061789

Számlavezető pénzintézet: K&H Bank Zrt.

Számlaszám: 10400494-50526889-71721003

IBAN számla szám: HU96 1040 0494 5052 6889 7172 1003

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-75614/2014.

E-mail cím: info@laptophardware.hu

Telefonszám: +36 30 773 41 55

 

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

Munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai vagy jogi fogalmak jobb megértéséhez.

A szerződés nyelve magyar. A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek.

 

A weboldalon a felhasználó laptop alkatrészek, tartozékok, használt és új laptopok széles választéka között böngészhet.

 

Regisztráció és rendelés leadása:

 

Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő a SIGNAL Computer Kft., aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. A SIGNAL Computer Kft. a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át. A személyes adatok felhasználásának célját mindig megismerheti azon az oldalon, ahol ilyen jellegű adatok megadását kéri Öntől a SIGNAL Computer Kft. A SIGNAL Computer Kft. fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

 

A weboldalon történő vásárláshoz lehetőség van regisztrációra. Az első vásárlás során a rendszer létrehoz egy felhasználói fiókot, jelszóval amit a megadott e-mail címre kiküldünk.

 

A felhasználói fiók létrehozása a vásárlási folyamatban a kosár oldalon, a “tovább a pénztárhoz” gomb lenyomása után kezdeményezhető. A vásárláshoz az alábbi adatok megadása szükséges:

 

Személyes vásárlás esetén: személyes adatok amik kötelezően megadandók: e-mail cím, Vezetéknév, Keresztnév, Telefonszám. Nem kötelező adatok kivéve Előreutalás, Paypal vagy Simple fizetési módok esetén: Szállítási cím és Számlázási cím.

 

Kiszállításos vásárlás esetén: személyes adatok amik kötelezően megadandók: e-mail cím, Vezetéknév, Keresztnév, Telefonszám, Szállítási cím és számlázási cím.

 

A felhasználó bármikor kérheti a regisztráció törlését.

 

Átvételi lehetőségek:

 

Kiszállítás a megadott címre a GLS futárszolgálattal:

 

Megrendelését futárszolgálatunk az Ön által megadott címre szállítja. A SIGNAL Computer Kft. minden vásárlásról számlát állít ki a vevő által megadott számlázási címre, a számlát ezen szállítási mód esetén a csomagban juttatja el a vevőhöz. A vevő (magányszemély esetén is) köteles a számla kiállításához a számlázási címet megadni, ennek hiányában a SIGNAL Computer Kft. a rendelés teljesítését megtagadja. A vevő nyilatkozhat úgy, hogy a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.

 

Személyes átvétel üzletünkben:

 

Laptophardware Buda: 1119 Budapest, Fehérvári út 55. Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 09:00-18:00, Szombat: Zárva, Vasárnap: zárva! Telefonszám: Tel.: +36 30 773 4155, +36 30 871 1306 Kártyás fizetés: Van. A SIGNAL Computer Kft. minden vásárlásról számlát állít ki a vevő által megadott számlázási címre, a számlát ezen szállítási mód esetén a helyszínen adja át a vevő részére. A vevő (magányszemély esetén is) köteles a számla kiállításához a számlázási címet megadni, ennek hiányában a SIGNAL Computer Kft. a rendelés teljesítését és a kiszolgálást megtagadja. A vevő nyilatkozhat úgy, hogy a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.

 

Személyes átvétel üzletünkben:

 

Laptophardware Pest: 1135 Budapest, Béke utca 9. Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 09:00-18:00, Szombat: Zárva, Vasárnap: zárva! Telefonszám: Tel.: +36 30 732 6750, +36 30 732 6751. Kártyás fizetés: Van. A SIGNAL Computer Kft. minden vásárlásról számlát állít ki a vevő által megadott számlázási címre, a számlát ezen szállítási mód esetén a helyszínen adja át a vevő részére. A vevő (magányszemély esetén is) köteles a számla kiállításához a számlázási címet megadni, ennek hiányában a SIGNAL Computer Kft. a rendelés teljesítését és a kiszolgálást megtagadja. A vevő nyilatkozhat úgy, hogy a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.

 

Szállítási információk:

 

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba, melynek címe:

SIGNAL Computer Kft. 1119 Budapest, Fehérvári út 55. Kérjük, észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, a következő telefonszámon: +3630773 4155 vagy emailen: csomag@laptophardware.hu, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

 

Lehetséges fizetési módok a weboldalon történő rendelés esetén:

 

Utánvét: Házhozszállítás esetén a teljes vételárat a megrendelés szállítótól való átvételekor kell kifizetni készpénzben a kiszállítást végző futárszolgálat munkatárásnak. A készpénzes vagy bank kártyás (utánvét) fizetési mód választása esetén bruttó 390 Ft készpénzkezelési díj kerül kiszámlázásra.

 

Készpénz: A megrendelés ellenértékét az átvételkor személyesen, üzleteinkben készpénzben egyenlítheti ki.

 

Bank kártyás fizetés: A megrendelés ellenértékét az átvételkor személyesen, üzleteinkben bank kártyával egyenlítheti ki. Elfogadott bank kártyák: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, Visa V Pay, JCB

 

Előreutalás: A megrendelés ellenértékét banki átutalással is kiegyenlítheti. A rendelés leadása után azonnal egy díjbekérőt állítunk ki számlázási címre, melyet elektronikus formában, e-mailben juttatunk el. A levél tartalmazni fogja az átutaláshoz szükséges összes információt.

 

PayPal: Megrendelése ellenértékét PayPal használatával biztonságosan egyenlítheti ki.

 

Online Bankkártyás fizetés (Simple): Megrendelését kényelmesen, biztonságosan kiegyenlítheti online módon bankkártyájával.

 

OTP Simple adattovábbítási nyilatkozat

 

Elfogadom, hogy a SIGNAL Computer Kft. (1119 Budapest, Fehérvári út 55.) által a www.laptophardware.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1093 Budapest, Közraktár út 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

A felhasználónak a rendelés leadásakor lehetősége a rendeléshez megjegyzést fűzni két külön rovatban, mely közül az egyiket csak a vásárló láthatja, ez a weboldalon egyértelműen feltüntetésre került.

 

Ha a felhasználó a rendelés leadása után hibát észlel a rendelés bármely adatában, akkor a lehetősége van javítást kérni a SIGNAL Computer Kft. elérhetőségein.

 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét termék információs adatlapról (terméklap) tudhatja meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, ami tartalmazza a 27% ÁFÁ-t. A weboldalon feltüntetett árak magyar forintban értendőek.

 

Egyéb feltételek

 

Ajánlati kötöttség: a vásárló által leadott rendelés (ajánlat) a SIGNAL Computer Kft. által elektronikus úton visszaigazolásra kerül haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül. Ha ezt a SIGNAL Computer Kft. elmulasztja, vagy a vásárló nem kapja meg az erről szóló elektronikus értesítést, a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 

A SIGNAL Computer Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a SIGNAL Computer Kft. a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól.

A weboldalon keresztül létrejött szerződés elektronikus úton kötött szerződésnek minősül, melyre a következő jogszabályok vonatkoznak:

  1. 2013. évi V. törvény a Polgári törvénykönyvről,
  2. 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő egyes szolgáltatások kérdéseiről,
  3. 45/2014. (II.26) kormányrendelet szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól,
  4. 2011/83/EU irányelv a fogyasztók jogairól.

 

Szállítási határidő:

 

A szállítási határidő általában a rendelés leadásától számított 1-2 munkanap, de legkésőbb 30 munkanapon belül.

 

Szervizben igénybe vehető szolgáltatások, javítási folyamatok:

 

Laptop javítás

A terméken tárolt számítástechnikai adatok, programok, beállítások, valamint jogi védelem alatt álló információk megőrzése, mentése a megrendelő kizárólagos feladata.

A Signal Computer Kft. szerviz nem vállal felelősséget a felhasználói beállítások módosulásáért, megszűnéséért. 


A Signal Computer Kft. szerviz nem felel adatvesztéssel, vagy adatsérüléssel okozott károkért, továbbá közvetett és következményi károkért, elmaradt haszonért, használatkieséssel okozott károkért, akkor sem, ha ezek az elvégzett javításra, karbantartásra visszavezethető okból következtek be. (ilyen előfordulhat pl. Bitlocker meghajtó titkosítással, HDD vagy BIOS jelszóval védett gépnél).
 

A gép átvételekor az ügyfél kap szerviz munkalapot, ami egyben az átvételi elismervény is a SIGNAL Computer Kft. által üzemeltetett laptop szerviztől. A szerviz munkalapon feltüntetésre kerül, hogy a gép az átadáskor bekapcsol-e vagy nem, ad-e képet vagy sem, illetve, hogy akkumulátor nélkül bekapcsolt állapotban mennyi áramot vesz fel. Továbbá feltüntetésre kerülnek az esetleges tartozékok és hiányzó alkatrészek is.

 

Utána a SIGNAL Computer Kft. szerviz technikus munkatársai bevizsgálják a laptopot, majd árajánlatot adunk telefonon vagy emailen az ügyfél részére.

Ha az ügyfél az ajánlatunkat elfogadja és van alkatrész készleten, akkor elkezdjük a javítást és tájékoztatást adunk a várható elkészülési időről.

 

Bevizsgálást igénylő vállalási idők:

Alaplap javítás 1-5 munkanap. (1-7 naptári nap)

BGA (alapvető rendszer chip) javítás 5-15 munkanap. (7-21 naptári nap)

 

Bevizsgálást nem igénylő javítási műveletek:

Alaplapi csatlakozó csere: Azonnal sürgősségi felárral vagy 1-2 munkanap. (3-4 naptári nap)

Laptop telepítés: 1-2 munkanap. (3-4 naptári nap)

Laptop tisztítás: Azonnal sürgősségi felárral vagy 1-2 munkanap. (3-4 naptári nap)

 

A SIGNAL Computer Kft. nem tud felelősséget vállalni a szervizre leadott laptopokon tárolt adatokért. A fontos adatok rendszeres archiválása az ügyfél feladatkörébe tartozik. Természetesen a ránk bízott berendezésekben található adathordozókkal körültekintően járunk el. A készülék szervizbe leadásakor kérheti az ügyfél az adatai lementését egy másik adathordozóra vagy adathordozó nélkül is otthagyhatja a készüléket, amennyiben az nem szükséges a javításhoz.

 

Az ügyfél tudomásul veszi, megérti és elfogadja, hogy az általa leadott készüléket esetleg nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet megjavítani a technológia javíthatósági korlátai, a nem rendeltetésszerű használat (akár ismert számára, akár nem) vagy konstrukciós hibák miatt. Elfogadja továbbá a fent említett okok miatt, hogy a javítási kísérlet vagy a diagnosztizálás közben a készülék rosszabb állapotba is kerülhet, mint volt és ezért a SIGNAL Computer Kft-t semmilyen kártérítési felelősség nem terheli.

 

A szerviz munkalap aláírásával az Ügyfél elfogadja, hogy sikertelen javítási kísérlet vagy diagnosztizálást követően, amennyiben a készülék rosszabb állapotba kerül, mint volt amikor behozták, akkor a SIGNAL Computer Kft. nem köteles a berendezést a leadáskori eredeti állapotban visszaadni.

 

Ha elkészült a javítás, akkor értesítjük ügyfelünket a megadott elérhetőségen. Ügyfeleink részére a beépített alkatrészről garanciajegyet, valamint számlát adunk az alkatrészről és a javításról.

 

A vásárló köteles a SIGNAL Computer Kft. szervizeiben a számla kiállításához a vevő nevét és címét megadni, ennek hiányában a szerviz a kiszolgálást megtagadja.

 

Garancia: 1 év a következő esetekben: laptop alaplapi csatlakozó csere, laptop alaplap javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset).

 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei:

 

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A SIGNAL Computer Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.

 

Az elállási jog nem gyakorolható az alábbi termékeket/szolgáltatásokat illetően:

- Olyan termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Fogyasztó kérésére rendeltek.
- Amennyiben a Fogyasztó nem teszi lehetővé az előzetes készülék bevizsgálásunkat, úgy az elállási jogát nem gyakorolhatja a rendelt termékek vonatkozásában.
- Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.
- Lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta

 

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a SIGNAL Computer Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 14 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

 

Szavatosság:

 

1. Kellékszavatosság

 

A vásárló a SIGNAL Computer Kft. hibás teljesítése esetén kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén Felhasználó az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait Felhasználó érvényesíteni már nem tudja.

Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

Felhasználó a – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Felhasználó által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést Felhasználó nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére Felhasználó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Felhasználó a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

Amennyiben a Szolgáltató bizonyítani tudja, hogy a hiba oka a Felhasználónak felróható okból keletkezett, nem köteles Felhasználó által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Felhasználó köteles bizonyítani, hogy a Felhasználó által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Ha Felhasználó a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.

 

2. Termékszavatosság

 

A termék hibája esetén a fogyasztónak minősülő vásárló kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Felhasználót azonban nem illeti meg az a jog, hogy az adott hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét Felhasználó a gyártóval szemben érvényesítheti.

Termékszavatossági igényként Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a vásárlónak kell bizonyítania.

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét Felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. A Felhasználó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek tekintjük. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

Felhasználó termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A gyártó, forgalmazó mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy a hiba a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak, forgalmazónak a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 

Jótállás

 

Hibás teljesítés esetén Szolgáltató jótállásra köteles az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet rendelkezésének megfelelően. A kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék Vásárlónak történő átadásának a napja, vagy ha az üzembe helyezést a Szolgáltató végezte, akkor a fogyasztási cikk üzembe helyezésének időpontja.

 

A rendelet hatálya csak az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék Fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát

  1.  szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a Szolgáltató, vagy annak megbízottja végezte el, illetve ha a  szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)
  2.  rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,
  3.  helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,
  4.  elemi kár, természeti csapás okozta.

 

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a Fogyasztó:

  1. elsősorban – döntése szerint – kijavítást vagy kicserélést kérhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a SIGNAL Computer Kft.-nek a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a termék hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási igény teljesítésével a Fogyasztónak okozott érdeksérelmet.
  2. ha a SIGNAL Computer Kft. a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a Fogyasztó érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a Fogyasztónak a kijavításhoz vagy a kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, a Fogyasztó – választása szerint – a vételár arányos leszállítását igényelheti, a hibát a Szolgáltató költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Ha a Fogyasztó a termék meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a SIGNAL Computer Kft. a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a SIGNAL Computer Kft.-t terhelik.

Fogyasztót azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. A fentiektől függetlenül fogyasztót a jótállásból fakadó jogok szavatossági jogosultságoktól függetlenül megilletik.

 

Szerzői jogok

 

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában a SIGNAL Computer Kft. szellemi alkotása. Tilos a weboldal tartalmának bármilyen formájú engedély nélküli másolása.

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.