BUDA +36 30 773 4155
PEST +36 30 732 6750

Válts SSD-re most!
Ügyfeleink véleménye

Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal

Bejelentkezés

Facebook login Google login Belépek

Használt laptopok garanciával

Laptop billentyűzet

Laptop billentyűzet

 

A laptopokba szerelt billentyűzetek első ránézésre nem rejtenek nagy eltéréseket. Ami a billentyűk számának és elrendezésének (billentyűzetkiosztás) szempontjából nem áll távol az igazságtól, természetesen vannak numerikus (csak számok) billentyűzet-szekcióval ellátottak és simák, illetve különböző funkcionalitású gombokkal ellátottak, elrendezésükben eltérőek. Természetesen színük és nyelvi kiosztásuk lehet eltérő azonos laptop modell esetén is. Azonban egyik gyártó notebook billentyűzete sem kompatibilis egy másik gyártó modelljével, pld. egy Acer laptop billentyűzet sosem lesz kompatibilis egy Lenovo notebookkal és így tovább.

 

Laptop billentyűzet javítás

 

Mérhetetlenül kellemetlen lehet, amikor akár egy billentyűnek a hiánya (működésképtelensége) miatt nem tudjuk rendeltetésszerűen használni notebookunkat, kénytelenek vagyunk külső billentyűzetet rákötni, hogy legalább ideiglenesen tudjuk folytatni rajta a munkamenetet. Miközben egyébként egy jól működő gépről van szó és meg vagyunk vele elégedve. Egyértelmű, hogy ilyenkor megpróbálunk minden otthoni hibaelhárító lehetőséget és praktikát, a laptop billentyűzetének az átfújásától kezdve az illesztő programok és szoftverek helyes működésének az ellenőrzéséig.

 

Laptop billentyűzet csere

 

Mi tévők legyünk, ha mind ez nem segít és gépünk fontos számunkra, illetve természetes, hogy egy ilyen kis hiba miatt nem szeretnénk lecserélni laptopunkat? Nem is olyan rég, még az volt az emberek tudatában, hogy ha egy notebook alkatrésze elromlik, akkor nem érdemes pepecselni vele és jobban járunk, ha lecseréljük a készüléket. Nos, ezeknek az időknek vége, hiszen webáruházunk kifejezetten az ehhez hasonló esetekben van segítségedre. Nálunk megtalálható az összes laptop gyártó billentyűzete, minden létező modellhez rendelhetsz tőlünk billentyűzetet a laptopodhoz, melyet ingyen beszerelünk!

 

Ha éppen nincs raktárainkon a keresett laptop billentyűzet, akkor értesítést küldünk Neked, ha beérkezik (amennyiben igénybe veszed ezt a kényelmi funkcióját webáruházunknak). Egyaránt megtalálhatók raktárainkon az gyári új, és a gyári használt notebook billentyűzetek, az összes laptop gyártó modelljéhez.

 

Laptop billentyűzet rendelés

 

Lejebb görgetve webáruházunk keresési segédje által azonnal láthatod a laptop billentyűzet választékunkat, illetve megadva a keresési paramétereket szűkítheted a megjelenített találatokat a gyártó, a modell, a sorozat megadásával, de megjelenítheted a kínálatot a szerint is, hogy pld. csak gyári alkatrész érdekel, vagy csak azok a billentyűzetek jelenjenek meg, amelyek az adott pillanatban raktárainkon megtalálhatók.

 

Szakértő munkatársaink telefonon is állnak rendelkezésedre és segítenek a helyes választásban, megkapod a szükséges felvilágosítást, illetve választ kaphatsz az összes laptoppal kapcsolatos kérdésedre is. Ne habozz, add le rendelésed a legjobb laptop és laptop-alkatrészeket forgalmazó webáruházunkban még ma, a legjobb áron, ingyenes beszereléssel és akár ingyenes kiszállítással!

 

Dell Inspiron 3541, 3542, 5558, 5559 gyári új fekete magyar laptop billentyűzet (0Y5J14)
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Dell Inspiron 3541, 3542, 5558, 5559 gyári új fekete magyar laptop billentyűzet (0Y5J14) sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop billentyűzet beérkezéséről.

Packard Bell Easynote TS11, TS13, TS44, TSX66  gyári új magyar laptop billentyűzet, KB.I171S.01A
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Packard Bell Easynote TS11, TS13, TS44, TSX66 gyári új magyar laptop billentyűzet, KB.I171S.01A sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop billentyűzet beérkezéséről.

Samsung NP sorozat NP-R540 fekete magyar laptop billentyűzet
Állapot:
Új termék
Készlet:
Fehérvári u.
0 db
Béke u.
0 db

Samsung NP sorozat NP-R540 fekete magyar Laptop billentyűzet sajnos jelenleg nincs raktáron. A kérdőjelre (?) kattintva kérhetsz értesítést a Laptop billentyűzet beérkezéséről.

Vásárolj nálunk a laptopodhoz új billentyűzetet és mi szervizeinkben ingyen kicseréljük Neked! Billentyűzet bármilyen laptophoz, azonnali cserével. Várunk Budai és Pesti szervizeinkben!

Loader
kosar