Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

hoco. Watch Y15 (rózsaszín) Sports okosóra AMOLED kijelzővel (Y15)

: 11.111Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 11.111 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
31667
Garancia
2 év csere jótállás!
Állapot
gyári új
Gyártó
hoco.
Súly
kb 55g
Min és max csuklószélesség
135-190mm
Csat
Külső csatos, Klasszikus tűs csat
Támogatott eszközök
Android, iOS

Leírás

hoco. Watch Y15 (rózsaszín)Sports okosóra AMOLED kijelzővel (Y15)

Fedezd fel a hoco. Watch Y15 Sports okosórát, ahol a modern technológia és a kifinomult stílus találkozik!
A Y15 modell egy ragyogó AMOLED kijelzővel büszkélkedik, ami kristálytiszta és színgazdag képeket biztosít minden helyzetben. Tökéletes társ a mindennapi aktivitások követéséhez, legyen szó lépésszámlálásról, pulzusmérésről, vagy akár az alvási mintáid figyeléséről. Készülékbeállítása egyszerű és gyors, nincs szükség bonyolult telepítési folyamatokra. Kompatibilis a legtöbb okoseszközzel, így könnyen szinkronizálhatod az adataidat.Válaszd a hoco. Y15 Sports okosórát a mindennapokra, és élvezd a technológia adta előnyöket. Plusz, élvezd a nyugalmat: 2 év csere garancia biztosítva!

Okosóra |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.