Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

PC hardver kézikönyv | Sikos László (A számítógép felépítése és működési elve)

: 2.970Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.970 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
30065
Állapot
új
Gyártó
BBS-INFO KÖNYVK. ÉS INFORM. KFT.
Kiadó
BBS-INFO KÖNYVK. ÉS INFORM. KFT.
Borító
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN
9789639425156
Kiadás éve
2007
Nyelv
MAGYAR
Oldalak száma
360 oldal
Tömeg
480 gramm

Leírás

Érdeklődik a számítógépes hardvereszközök iránt? Meg szeretné ismerni működésüket?
Tudni szeretné, hogyan álljon neki egy önálló konfiguráció elemeinek kiválasztásához, azok összeállításához? Ha igen, úgy Önnek való ez a könyv.

A könyv a személyi számítógépek felépítésével, részegységeinek jellemzésével foglalkozik, tanácsokat adva a számítógépet építőknek, illetve a hardver iránt nagyobb érdeklődést tanúsítóknak.

A könyvben az egyes hardvereszközök működésének bemutatásán túl azok paramétereinek ismertetésére is sor kerül, illetve az egyes eszközök történetének jelentősebb mérföldkövei is terítékre kerülnek. Az Intel, AMD és Motorola/Freescale processzorcsaládok tagjainak részletes ismertetésén kívül a memóriafajták, a chipkészlet, a BIOS és a buszrendszer működésével is megismerkedünk, de az alapvető illesztőkártyákon (pl. a videokártya) túl a különlegesebb kártyákkal, illetve a beviteli és kimeneti eszközök széles skálájával is foglalkozunk.

Az interfészek, portok, átjátszókábelek a lábkiosztások szintjéig kerülnek bemutatásra. Az adattároló médiák és az ezeket kezelő meghajtók témakörében a ritka hajlékonylemez-típusok mellett a merevlemez-driverek éppúgy sorra kerülnek, mint a mindenféle optikai lemezt kezelő Super Multi meghajtók. Természetesen a könyvben a jövő várható tendenciáiról és az alternatív rendszerekről, így az Apple számítógépekről, a mobiltelefonokról, a kamerákról, a PDA és a laptop gépekről, illetve egyéb népszerű informatikai eszközökről is szó esik.

A hardvereszközök és azok összeszerelésének elsajátítása után már nem kell többé másra hagyatkoznunk, sem a gép bővítése, javítása, sem annak összeállítása során, hiszen a könyv ezen folyamatokon is végigvezeti az olvasót. A függelékben a modern számítógépes hardverek kialakulásában jelentős szerepet betöltő magyarok rövid arcképcsarnoka mellett jól megférnek a processzor-architektúrák és a különféle specifikációk. A kapcsolódó idegen kifejezéseket, rövidítéseket és a szakzsargon szavait a kisszótár gyűjti csokorba.

Könyv |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.