Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

3 in 1 USB töltő és adat kábel 1m fekete, cipőfűző mintás Lightning, micro USB, USB-C

: 3.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 3.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29676
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Kábelvég 1.
USB A (normál USB)
Kábelvég 2.
USB C (TYPE C)
Kábelvég 3.
Lightning
Kábelvég 4.
micro USB
Kábel hosszúság
1 méter

Leírás

3 az 1-ben USB töltő és adat kábel, 1 méteres, fekete, Lightning, Micro USB, USB-C

Ez a 3 az 1-ben USB töltő és adat kábel innovatív megoldást nyújt minden töltési és adatátviteli igényre. Kiváló minőségű, 1 méter hosszúságú, fekete színű cipúfűző mintájú kábellel rendelkezik, amely bármilyen környezetbe jól illeszkedik.

A kábel három különböző csatlakozót tartalmaz: Lightning, Micro USB és USB-C, amelyek széles körű kompatibilitást biztosítanak. Akár iPhone vagy iPad, Android telefon vagy tablet, vagy akár a legújabb USB-C típusú eszközök, ez a kábel minden igényt kielégít.

A Lightning csatlakozó ideális minden Apple eszköz számára, a Micro USB csatlakozó pedig a legtöbb Android telefon és egyéb eszköz számára alkalmas. A USB-C csatlakozó a legújabb és legfejlettebb eszközökkel kompatibilis, beleértve a laptopokat, tableteket és telefonokat.

A kábel lehetővé teszi az adatok gyors és hatékony átvitelét, valamint a gyors töltést. Akár otthon, akár úton van, ez a kábel biztosítja, hogy eszközei mindig naprakészek és töltöttek legyenek.

A termék rugalmas, tartós és könnyen hordozható. A kábel minőségi anyagból készült, amely hosszú távú használatot és nagyfokú rugalmasságot biztosít. A hosszú élettartam és a magas teljesítmény érdekében a kábel korrózióálló csatlakozókkal és erős, szakadásmentes kábelhüvellyel rendelkezik.

Összefoglalva, ez a 3 az 1-ben USB töltő és adat kábel egy univerzális, megbízható és hatékony megoldás az összes digitális eszköz töltésére és szinkronizálására.

1. Kábelvég: USB A (normál USB)
2. Kábelvég: USB C (TYPE C)
3. Kábelvég: Lightning (Apple eszközökhöz)
4. Kábelvég: micro USB (Android eszközökhöz)

USB kábel | Telefon töltő |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.