Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Használt PC (Használt asztali számítógépek olcsón, garanciával)


Legnépszerűbb számítógépek

Rendezés
Állapot
Készlet

Biztosan találkoztál már azzal a dilemmával, hogy egy új asztali számítógépet szeretnél, de nehezen tudsz dönteni a kínálatban található márkák és árkategóriák között. Mit szólnál, ha azt mondanám, van egy alternatíva, amely nemcsak pénztárcakímélő, hanem környezetbarát is?

 Sokan gondolják úgy, hogy egy új számítógép az egyetlen garantált módja annak, hogy hosszú távon   működőképes és megbízható eszközt szerezzenek. Azonban nálunk kapható használt PC-k nem egyszerűen   "másodkézből" származó gépek. Minden egyes számítógépünk gondosan, szakember által átvizsgált és tesztelt,   hogy biztosítsuk a vásárlóinknak a megbízhatóságot és a teljesítményt.

 Sokszor a használt gépeink csak néhány évig voltak használatban, esetleg vállalati környezetben, ahol   rendszeresen karbantartották őket. Így nemcsak technikailag hibátlanok, hanem gyakran újszerű állapotban is   vannak.

 

A 10 legfontosabb érv a használt PC-k mellett:

1.         Költséghatékonyság: A használt PC-k gyakran jelentős mértékben olcsóbbak, mint az újak, így több pénzt spórolhatsz meg.

2.         Környezetbarát: Újrahasznosított termékek vásárlása csökkenti a hulladékot és kevesebb erőforrást igényel a gyártásukhoz.

3.         Ellenőrzött minőség: Minden használt gépet átvizsgálunk, így biztos lehetsz benne, hogy megbízható és hosszú ideig fog működni.

4.         Jobb ár érték arány: Gyakran magasabb kategóriájú, eredetileg drágább modellt kaphatsz ugyanannyiért, mint egy új, alacsonyabb kategóriájút.

5.         Rövidebb beüzemelési idő: Minden használt PC már telepített szoftverekkel és operációs rendszerrel érkezik, így azonnal használatba veheted.

6.         Rugalmas konfiguráció: Lehetőséged van testreszabni és frissíteni a használt gépet, anélkül hogy az egészet újra kellene vásárolni.

7.         Megbízhatóság: A már használt gépek gyakran már "be vannak járatva", így a gyártási hibák esélye csökken.

8.         Gyors visszajelzés: Ha egy modellnek ismert hibái vannak, a használt PC-k esetében könnyebben tájékozódhatsz ezekről.

9.         Garancia: 2 év teljeskörű garancia jár a gépekhez.

10.       Felelősségteljes vásárlás: Használt termék vásárlásával támogathatod a fenntartható fogyasztást és csökkentheted a szeméttermelést

 

Tanácsok használt pc vásárlásához

Egyértelmű, hogy csak szaküzletben éri meg használt számítógépet vásárolni, hiszen itt biztos, hogy működő készüléket kapunk, melyre garanciát is vállal az eladó. Mit tegyünk akkor, ha mégis kéz alatt szeretnénk beszerezni egy rendkívül jó vételnek tűnő modellt?

Elsősorban gondoljunk arra, hogy a használt kütyüt eladó tulajdonos is keresni akar az üzleten, és nem ajándékozni szeretne, ezért ne higgy a csodában. Ha túl olcsón kínálnak valamit, azzal biztos, hogy probléma lesz. Csak úgy vásárolj használt számítástechnikai készüléket, ha az eladó jelenlétében kipróbálhatod azt. Ha nem töltődik be az operációs rendszer, ne vedd meg a gépet. Ne higgy abban, hogy csak meg kell egy kicsit tisztítani, újra kell telepíteni, rá kell fújni stb. Ha kéz alatt veszel használt pc-t, az üzlet megkötése előtt hozd el a laptophardware üzletébe egy diagnosztikára, tisztításra, így biztos lehetsz benne, hogy nem veszel zsákbamacskát.

Környezet tudatosság

Amikor egy előző tulajdonostól származó számítógépet választasz, közvetlenül csökkented az új elektronikai termékek iránti igényt. Ezzel kevesebb erőforrás felhasználására és kevesebb hulladék termelődésére van szükség. Ne feledjük, hogy az elektronikai termékek gyártása komoly környezeti terheléssel jár, kezdve a bányászattal és végződve az energiával, amit a gyártás során használnak. Ráadásul egy használt PC újrahasznosítása megelőzi, hogy a hulladéklerakókban kössön ki. Tehát ha nálunk vásárolsz, nemcsak kiváló minőségű gépet kapsz, de hozzájárulsz a Földünk védelméhez is. Válassz környezettudatosan, válassz használtat!

Teljesítmény:

Használt PC-nél a teljesítmény is fontos tényező lehet. Amennyiben komolyabb grafikus munkára is szánjuk az (tervezés, látványterv készítés, képszerkesztés, videóvágás) eszközt, abban az esetben egy erősebb gépre lesz szükségünk. Ha nem tudjuk biztosra milyen teljesítményű gépet kell vásárolnunk, kérjétek ki kollégáink segítségét, illetve a pontos kiválasztáshoz adjátok meg nekik a felhasználási területet és majd alkalmazni kívánt programok listáját is. Ennek tudatában tudják majd a legoptimálisabb számítógépet megkeresni Nektek.

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.