Megbízható, gyors laptop szerviz és laptop alkatrész áruház kiemelkedő garanciákkal

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a www.laptophardware.hu webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására.

 

A Szolgáltató elkötelezett abban, hogy a webáruház szolgáltatásait magas minőségi szinten tartsa, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal. A webáruház nem vetette alá magát magatartási kódexnek.

 

A webáruház használata során a Laptophardware Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Laptophardware Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Laptophardware Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Laptophardware Kft. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a cég bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az shop@laptophardware.hu e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Laptophardware Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Laptophardware Kft. megsemmisíti.

 

Laptophardware Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. adatkezelésének célja a megrendelések teljesítése, kiszállítása, illetve a hírlevélre feliratkozott felhasználók részére hírlevelek küldése.

 

Vásárlónak regisztráció során az alábbi adatokat kell megadnia: teljes név, e-mail cím, szállítási és számlázási cím, telefonszám (mobil vagy vezetékes).

Hírlevélre történő feliratkozáshoz a felhasználónak a regisztrációkor erről külön nyilatkoznia kell.

 

A Laptophardware Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulást a Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Kétség esetén azt vélelmezzük, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg.

 

Az adatkezelő megnevezése:

 

Laptophardware Kft. Laptophardware Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 55.

Fióktelep: 1135 Budapest, Béke u. 9.

Adószám: 11743428-2-43

Közösségi adószám: HU11743428

Cégjegyzékszám: 01-09-173945

Számlavezető pénzintézet: K&H Bank Zrt.

Számlaszám: 10401804-50526665-65571009 IBAN számla szám: HU96 1040 1804 5052 6665 6557 1009

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-75614/2014.

E-mail cím: info@laptophardware.hu Telefonszám: +36 30 773 41 55

 

A Szolgáltató legfontosabb célja a látogatók személyes adatainak védelme. A Szolgáltató látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

A Szolgáltató adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

 

Hírlevél igénylés:

Az áruházban a rendelés vagy regisztráció során igényelhető hírlevél. A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a www.laptophardware.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@laptophardware.hu e-mail címen.

 

Cookie-k kezelése

 

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén (‚cookie‘). Ennek megtörténtéről Ön a Laptophardware Kft-től nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok a Laptophardware Kft-hez kerülnek. Az adatfile-okkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a Laptophardware Kft. kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

Jelenleg az alábbi esetekben és élettartammal használunk cookie-kat:

- folyamat azonosítók (session, pénznem, stb...) - böngésző bezárása

- utoljára megtekintett 10 termék - 365 nap

- kosár eltárolása - 365 nap

A weboldal külső - nem a Laptophardware Kft. által üzemeltetett - szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, az így elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek. Az ilyen esetekben a Laptophardware Kft. minden felelősségét kizárja.

 

A www.laptophardware.hu weboldal használata során a webáruház részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat elsősorban a Laptophardware Kft. és a belső munkatársai jogosultak megismerni. Laptophardware Kft. az adatokat bizalmasan kezeli. Harmadik fél részére kizárólag az alábbi esetekben ad át adatokat: a megrendelés kiszállítása, pénzügyi elszámolása, könyvelése, a webáruház üzemeltetése során felmerülő egyéb esetek, melyhez a felhasználó kifejezetten hozzájárul. Laptophardware Kft. megrendelések teljesítése céljából (pl. futárszolgálat) adatfeldolgozót vesz igénybe, aki a Laptophardware Kft.-vel kötött szerződés alapján az adatok feldolgozását végzi.

Laptophardware Kft. az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

 

Adatfeldolgozók megnevezése:

 

Szerver, tárhely üzemeltetője:

Laptophardware Kft. 1119 Budapest, Fehérvári út 55.

 

Hirdetések megjelenítése:

Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay Dublin 2, Ireland Adószám: IE9692928F és

Google Ireland, Ltd. Gordon House Barrow Street Dublin 4 Ireland, Adószám: IE 6388047V

 

Futárszolgálatok:

GLS Hungary Kft. 2351 Alsónémedi, Európa u. 2. és

Sprinter Futárszolgálat Kft. 1097 Budapest, Táblás u. 39.

 

Könyvelő:

Máté Éva 2030 Érd, Fűtő u. 60/C.

 

A Laptophardware Kft. jogosult adattovábbítást végezni harmadik fél részére az alábbi esetben:

Az adattovábbítás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése. Az adattovábbítás célja online fizetés lebonyolítása.

 

Online fizetés lebonyolítása céljából a Laptophardware Kft. által adattovábbítás történik a következelő adatkezelőhöz:

OTP Mobil Szolgáltató Kft. 1093 Budapest, Közraktár út 30-32, telefon: 06 1/20/30/70 3 666 611, email: ugyfelszolgalat@simple.hu

 

OTP Simple adattovábbítási nyilatkozat

 

Elfogadom, hogy a Laptophardware Kft. (1119 Budapest, Fehérvári út 55.) által a www.laptophardware.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1093 Budapest, Közraktár út 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

 

A Vásárló bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Laptophardware Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, valamint bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@laptophardware.hu e-mail címen.

 

 

Jogorvoslati lehetőségek:

Online vitarendezés az Európai Unió előírásai szerint:
 

Az Online Vitarendezési Platform ide kattintva érhető el.

 

Az Ön online jogai és az 'Az európai uniós online jogok kódexe' itt található.

 
 

A Vásárló az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján

 • bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá

 • panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.), www.naih.hu fordulhat

az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

Elérhetőség:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

A vásárlói panaszával fordulhat a békéltető testülethez is:

 

Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Mátyus Mariann békéltető testületi munkatárs

Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefon: 06-76-501-500

Fax: 06-76-501-538

E-mail: mariann.matyus@bkmkik.hu

 

Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető testület

Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefon: 06-66-324-976

Fax: 06-66-324-976

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefon: 06-46-501-091, 501-870

Fax: 06-46-501-099

E-mail: kalna.zsuzsa@bokik.hu

 

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület

Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefon: 06-1-488-2131

Fax: 06-1-488-2186

E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Telefon: 06-22/510-310 vagy 06/22-510-323

Fax: 06-22-510-312

E-mail: fmkik@fmkik.hu

 

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefon: 06-62-554-250/118

Fax: 06-62-426-149

E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

 

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefon: 06-96-520-217

Fax: 06-96-520-218

E-mail: bekelteto@gymskik.hu

 

Hajdú-Bihar megyei Békéltető Testület

Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Ügyintézés helyszíne: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.

Telefon: 06-52-500-710, 06-52-500-745

Fax: 06-52-500-720

E-mail: bekelteto@hbkik.hu

 

Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Telefon: 06-36-429-612/122

Fax: 06-36-323-615

E-mail: eniko.kovacs@hkik.hu

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellet működő Békéltető Testület

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park. 8. III. emelet 305.-306. szoba.

E-mail: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu

telefon: 20/373-2570

 

Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefon: 06-34-513-027

Fax: 06-34-316-259

E-mail: kemkik@kemkik.hu

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány u. 9/A

Telefon: 06-32-520-860

Fax: 06-32-520-862

E-mail: nkik@nkik.hu

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.,

telefon: +36-72/507-154, fax: +36-72/507-152, 20/283-3422

E-mail: bekelteto@pbkik.hu, kerelem@baranyabekeltetes.hu, info@baranyabekeltetes.hu

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240.

Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 81

Telefon: 06-1-269-0703

Fax: 06-1-269-0703

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

Cím: 7400 Kaposvár, Anna u. 6.

Telefon: 06-82-501-00006-82-501-000

Fax: 06-82-501-046

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefon: 06-42-311-544

Fax: 06-42-311-750

E-mail: bekelteto@szabkam.hu

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

Elnök: Mátyás Tibor

Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefon: 06-74-411-661

Mobil: 06-30-6370-047

Fax: 06-74-411-456

E-mail: kamara@tmkik.hu

 

Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Elérhetőség: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefon: 06-94-312-356

Fax: 06-94-316-936

Pergel Bea Békéltető Testületi munkatárs

E-mail: pergel.bea@vmkik.hu

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220

Telefon: 06-88-429-008, 08-88-814-111

Minden héten kedden 8-13 óra között közvetlenül hívható: 88/814-121

Fax: 06-88-412-150

E-mail: bekelteto@veszpremikamara.hu

 

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.

Telefon: 06-92-550-513

Fax: 06-92-550-525

E-mail: zmbekelteto@zmkik.hu

 

A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre kéretlen levelet nem küld.

 

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Tájékoztatót a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Amennyiben a Felhasználó a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

Megbízható Bolt Program:

 

A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

 

A jelen adatvédelmi tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Laptophardware Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Kelt. Budapest. 2015.12.04.

 

Krajnyák László Tamás
Laptophardware Kft.
Ügyvezető igazgató