Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Asztallapba, bútorlapba süllyeszthető dupla rejtett konnektor USB és USB-C (Type-C) csatlakozással, 1,8m kábellel

: 12.990Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 12.990 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
30631
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Aljzatok száma
2 konnektor + USB, Type-C
Anyag
Felül alumínium, alul műanyag
Szín
Szürke
Hosszúság méret
264mm/222mm (külső/belső)
Magasság méret
66mm/64mm (külső/belső)
Szélesség méret
117mm/108mm (külső/belső)
Védettség
IP20
Kábel hosszúság
1,8 méter
Kábel típusa
3x1 mm2 (H05VV-F)
Kapcsolható
Nem

Leírás

Ismerd meg a jövő technológiáját, ami most közvetlenül az otthonodban jelenik meg! Ez a forradalmi asztallapba, bútorlapba süllyeszthető dupla rejtett konnektor mindent megad, amire csak szükséged lehet.

Stílusos és diszkrét kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely enteriőrbe, legyen az modern, klasszikus vagy loft stílusú. Nemcsak a funkciója, de a megjelenése is lenyűgöző - amikor nem használod, észre sem veszed, de amikor szükséged van rá, ott van, és készen áll a munkára.

A dupla rejtett konnektorban két eszközt is tölthetsz egyszerre, így soha többé nem kell a csatlakozókért versengened. Az 1,8 méteres kábelnek köszönhetően könnyedén el tudod helyezni lakásod bármely pontján.

A termék könnyedén telepíthető, az alumínium háznak köszönhetően hosszú élettartamra számíthatsz, így ez a praktikus kiegészítő hosszú időn keresztül szolgál majd téged és családodat.

Ne hagyd, hogy a technológia átvegye az otthonod felett az irányítást - irányítsd te a technológiát ezzel a forradalmi eszközzel, ami tökéletesen illeszkedik a mindennapjaidba, és egyszerűvé teszi az életed.

Hosszabbító, elosztó |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.