Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

DELL DA310 Vezetékes USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C

: 49.520Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 49.520 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
31312
Garancia
3 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
Ingyenes és akár megvárható!
Gyártó
Dell
Portok (csatlakozók)
USB 3.2,HDMI ,DisplayPorts.USB Type-C,VGA,
Gyártói azonosítók
Dell-DA310

Leírás

DELL DA310 Vezetékes USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C

Főbb Jellemzők:

  1. Univerzális Kompatibilitás: A Dell DA310 dokkoló széles körű kompatibilitást kínál Dell laptopokkal, lehetővé téve az egyszerű csatlakozást és együttműködést.

  2. Multifunkcionális Csatlakozók: Az egység számos csatlakozót kínál, beleértve USB-A, HDMI, DisplayPort, Ethernet és egyéb portokat. Ezek lehetővé teszik perifériák, külső monitorok és más eszközök csatlakoztatását egyetlen USB-C kábel segítségével.

  3. Egyszerű Telepítés: A plug-and-play tervezés lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakoztathasd a laptopodat a dokkolóhoz, minimalizálva az időveszteséget.

  4. 4K Ultra HD Képminőség: A HDMI és DisplayPort csatlakozók támogatják a 4K Ultra HD felbontást, így élvezheted a kristálytiszta és részletgazdag képminőséget külső monitorodon.

  5. Gyors Hálózati Kapcsolat: Az Ethernet port révén gyors és stabil hálózati kapcsolatot biztosít, ideális a zökkenőmentes internetes élményhez és a gyors fájlátvitelhez.

  6. Kompakt és Stílusos Kialakítás: A dokkolóegység kompakt és elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik az irodai vagy otthoni környezetbe.

Laptop dokkolo | Dell dokkoló |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.